Naajjs!!

Vet ni vad jag ska göra? :D
Jag ska göra hårförlängning, ni vet när man bränner i det på nått sett?! Aah iaf fatta najs!! Sen så ska min syster färga mitt hår. Woho mitt hår kommer blir jätte fint, Hoppas jag i alla fall! :)

Så sen när jag fixat det kommer jag äntligen ha långt hår!

Menmen, nu så ska jag vara social med alla andra här. Pusshej !
Bild från i sommras eller nått?

Nyårslöften!

Nyårslöften
1. Sluta äta så mycket godis (lycka till kajsa....-.-)
2. Få bättre betyg
3. Äta nyttigt (good luck -.-)
4. .... kommer inte på något?

Haha, jag har astråkiga nyårlöften men ändå ganska bra faktiskt. Inte för att jag tror att jag kommer kunna klara detta, men jag får försöka! :)

Har ni några nyårslöften?


HAHAHA!! snygga bilder..... noot!

14år idag!

Grattis till mig...

Ååååh tack så mycket!

Vad har du fått då?

Jaa, asså nu på morgonen så har jag fått 1000kr av mamma och pappa, sen så bh+trosor av min syster och sen ett duntäcke av mamma och pappa! Sen så får jag mer under dagen.

Nemen åh så kul!!!!

Jaaa!



hehehe, en liten dialog mellan mig och mig själv just nu.. Svar ja, jag är lika omogen som förut även fast jag har blivit ett år äldre under en dag. Hehheehehehe!

Nu så ska jag gå och fixa mig ordningen sen så kommer gäster. Puss och kram!

Svar på fråga!

Hej!
Fick nyss en fråga och den var från någon anonym så kunde inte skicka tillbaks till den, så jag skriver svaret här.
Frågan var då alltså:

Sminkar du dig varje dag?
Svar: Nej det gör jag inte. På loven brukar jag för det mesta inte sminka mig, det kan va om jag ska någonstans eller nått. Sen på vanliga dagar när det är skola då sminkar jag mig varje dag. Förutom på helgerna, eller ah det finns undantag som om jag ska bort. Haha, nu blev det ett väldigt långt svar, men hoppas du/ni fattar.


Pusshej!




Juste nu kom jag på att jag inte har lagt upp allt som jag fick på julafton än... Jag lägger upp det sen.


Fuuullplanerad

Hejhopp!
Hela min dag är fullplanerad idag, så det blir väl inte mycket uppdatering. Skriver så mycket jag kan och orkar idag. Men iaf först så ska jag hälsa på min morbror på sjukhuset, sen efter det ska vi lämna Rhonia på flygplatsen. Sen när jag kommer hem så ska jag hämta min systemkamera om den har kommit förstårs. Sen så måste jag städa upp lite här hemma eftersom imorgon kommer det gäster hit. Sen, hahah så måste jag hjälpa pappa med nån sak. SEN så ska jag vara med min saknade Malinbalin! :D

Aja nu så ska vi åka, Pusshej!



*osynlig bild ^^*


P a l l a

Godnatt.
eller inte riktigt godnatt, jag är ganska irriterad nu på vissa saker/personer.. menmen, jag har några saker att glädje mig över blandannat att imorgon så ska jag vara med min bästavän och sen kanske min kamera kommer då.. men nu så tänker jag stänga av datan och sen ta bort sminket. hejdå!


tjobre vad händer jao? peace bre!

Tjena på er!
vill bara säga att min kamera kom inte idag, så den kommer antagligen imorgon eller i över morgon på min födelsedag. Så jag sitter här och väntar.. och väntar.. så snart rutnar jag nu.. Okej, jag har bara väntat i en dag hehe.. Hare bra! vi ses jao! pusspuss


you gonna dance. dance. dance


Hej på er!
Nu tänkte jag skriva ett ''normalt'' inlägg, har bara lagt in bilder på de andra flesta inläggen. Men ja som sagt, jag kan berätta lite smått med ord vad jag har gjort nu på jullovet. Jag har firat jul, Shoppat me Malin, Varit med Rhonia, Fotat, Sovit, Ätit, Sovit, Sovit. Haha det är väl typ det ända jag kommer på nu, ganska lungt lov. Men de har varit OTROLIGT skönt att inte ha gjort någonting speciellt. Och sen imorgon så ska jag vara med Malin, mycket kul! har saknar den flickan!

Nu så ska jag längta ihjäl mig lite för att imorgon eller i övermorgon så får jag min <3kamera<3 hehehe. Och sen fyller jag år på FREDAG!!!!!:D WIIE!


pusspuss

kusin vitamin :)


<3

Rhonia, (del 2)



På bilderna: Rhonia
Bilderna tagna av Mig

Julafton bilder


haha kolla mitt hår xD

Julklappar del 2


Igga min hand xD



Musmatta, Dataväska, Datamus, Vantar! :)

Närbild på Rhonias sminkning


Rhonia, (del 1)


min gulliga kusin, fina bilder va?
Sminkning, Frisyr, Kläder Är gjord av mig :D

YEEEEEEEEEESS!!! :D

NU ÄR KAMERAN BESTÄLLD!!!!!!!!!!!!!!!! WIIIIE! DEN KOMMER OM UNGEFÄR 1-3 DAGAR! :D

Rhonia


Hela min dag har tillbringats med denna sötisen! Så har därför inte kunnat uppdatera så mycket. Men lägger in bilder imorgon på hon och mig :D pusshej

Svar på fråga!

En anonym ställde en fråga alldeles nyss:
Vad har du för färg i ditt rum? :D

Svar: Nougat (tror det stavas så) sen så har jag ju fondvägg! :)

Julklappar del 1


3par pieace trosor (bara två på bilden, har dom andra på mig ^^)
Smyckesträd
Hårfön

värmeskydd

Fotoram

Tapettext ( ni vet sån man sätter på väggen) Visar resulltatet sen! ;)

NÖÖÖÖJD!

Hej på er! Hoppas ni hade en bra julafton igår, jag hade iaf en jätte bra julafton. Jag är såååååå nöjd med alla saker jag fick igår. Men frågan är nu vad jag ska önska mig när jag fyller år, jag fyller ju år om 6 dagar. Jag fick ju allt på julafton som jag ville ha?!.. jag får väl önska mig pengar.. :) Jag visar upp lite saker sen som jag fick snart tror jag! Och juste TACK ännu en gång alla! Wiiiee!!! jag är så nöjd. Btw nu kan jag köpa min systemkamera så jag ska köpa den kanske nästa vecka. HUR NICE ÄR INTE DET? :D:D Jaja, nu så ska jag städa lite i mitt rum, och sen fixa dit alla saker som jag fick. Pusshej!



Morgonjulklappar!


Rosa spets trosor av matilda <3
Urgulligt nattlinne av matilda<3

700kr av morfar<3
250kr på h&m av martin<3



Tack så mycket allihopa!
Nu så ska jag börja fixa mig ordning, för sen blir det åka till mormor och öppna mer julklappar där. Sen ikväll åker vi till farmor och farfar och där ska vi öppna MAASSOR med julklappar. Wiiie!


god jul IGEN! *hihi*


Har ni fått någoning än ?:D

JULAFTON!

GOOOD JUL!
Hoppas ni har/får en fin dag idag, och får fina presenter.
Nu så ska jag sova, klockan är ju faktiskt bara någa minuter över 12(på natten)  så sen när jag vaknar idag så blir det öppna några presenter vid granen sen åker vi till mormor sen vidare till farmor och farfar på kvällen. Jaja, ha det bra. Godnatt! :D

Och Godjul igen =)

hahah, man får väl bjuda på en knasig bild från idag dårah, eftersom idag är det JULAFTON!!!!!!

Julgran+julgodis+ljus



En minut kvar tills julafton. WOHO!

Julpyntat rummet!



*Hihi*

i täby C

nu är jag och malin i täby c, ingen av oss har hittat nått.. smart.. Jaja,  nu så ska vi kolla vidare. Skriver sen när jag kommer hem. Puss hej! :)

Hold me close.



wiiiee.... IMORGON ÄR DET JULAFTON!!

mot täby

Nu går jag till bussen, skriver när jag kommer hem sen. pusshej!

Outfit



Jeans: Bikbok
Linne: (?)
Tröja: H&M i think
Halsduk: (?)


Morgontrött

Hej på er, eller godmorgon eller tja skit samma nått sånt iaf? =).. haha

Nu har jag precis vaknat, idag så är min dag full planerad.
Jag ska åka in till täby med malin och handla julklänning till mig och något till malin. Sen så måste jag hjälpa mamma med att städa här hemma +julpynta. Sen måste jag fixa fram massa tills imorgon. Och juste inte glömma pynta granen också. Sen så kommer morfar hit, Nice! Vill bara tilläga att jag har världens bästa morfar ^^ Jaja, ni ser ju hur mycket jag har att göra, så nu ska jag äta frukost och fixa mig sedan. Sen få tag i Malin. Pusshej!

ehmm.. aa vi behöver inte kommentera dom där bilderna. Jag har faktiskt precis vaknat..


Nytt i garderoben!


Blå/vit skjorta. H&M. Rea 100kr

Grå/vit tröja. H&M. Rea 50kr.
Grå tröja. H&M. Rea 50kr.


Detta köpte mamma till mig idag, eller aa det blir igår nu. Lite smått förjulklappar. Hihihi! Dom sitter snyggare på btw!

Tack mamma, Jag älskar dig!

Light.


Dra åt helvetet

Ursäkta rubriken.. MEN.. jag har en stor anledning!! Jag vill rent ut sagt slå ner en äckelperson just nu. Du kan dra åt helvetet OKEJ? Du vet vem du är. Och du borde ha något problem. Vidriga du..


Okej, jag börjar inte med en bra start. Men nu är jag tillbaks till bloggen. Ska iaf försöka börja.. Kan bli lite svårt nu vid jul och min födelsedag, men ska göra så gott jag kan! Idag så har jag varit i Täby med familjen, mycket mysigt. Hann köpa klart alla julklappar till familjen, har bara till malin kvar och sen hitta en julklänning till mig själv.. Men imorgon ska jag och malin till Täby igen så då ska jag försöka hitta de. 

Jaja. har inget mer att säga. Är galet irriterad nu. Men annars är läget bra, tror jag. Pusspuss

hej på mig
 


Igen..

Hej!
Har haft en skitdag. En sån dag man inte vill minnas. En sån dag man önskar att man skulle ligga kvar i sängen hela dagen istället. Menmen nu är jag hemma. Jag orkar inte skriva mer just nu .. BYE!

trööött!

Hej på er!
Har haft en låång dag idag...
Berättar lite kort fattat!

gick upp klockan 6, fixade mig, åkte till sjukhuset, tog blodprover (hehe det behöver vi inte prata om, som sagt ni vet ju vad jag tkr om sprutor) sen åkte jag till skolan och kolla på luciatåg, sen vanlig skoldag, sen stannade jag och alex kvar i skolan och jobbade , DUKTIGA! *aploder* sen så muppade sig alex på bussen hem och blablabla.. sen nu har jag ätit och ska snart kolla på paradise hotell. WIIIE! Efter det blir det att plugga på matteprovet som jag ska ha imorgon, MÅSTE HA 5 RÄTT!!!!!:O okej, de låter jätte lite men för mig är det mycket. Är TYVÄRR inte så duktig på matte, skulle värkligen vilja vara bra på matte men nej vissa är födda lite mindre bra på matte. BLÄ! bajs! hehe.. Ha en fin kväll hörni!

ursäkta dålig kvalité

Godnatt

Godnatt.
nu går jag och lägger mig och kollar på shrek 4! He-he-he


Hiss? Diss?


-bilderna tagna just nu
mitt naturliga lockiga hår. Hiss eller diss?


Juuul!!

Hejsan på er snyggingar!
Nu har jag precis duschat, smörjt in mig med krämer osv.. skönt! känner mig som en riktig människa nu. Fräsch och glad! Sitter nu och lyssnar på musik inne i mitt rum och har det mysigt. Men ska väl dra mig ut till vardagsrummet och umgås med mamma och storasyster snart. Men ni får ha det bra, det blir gå och lägga sig tidigt idag ska gå upp klockan 6 imorgon för jag ska åka till sjukhuset och ta blodprover i morgon bitti. Och svar ja, jag är jätte närvös. Är livrädd för sånt... spruter / blodprov eller stick i fingret hänger inte ihop med mig.. Men ska ta emblaplåster på, så sen ska det väl gå bra.

Kyssar'

Fråga inte. jag ser sjuk ut. jag vet

men man får väl bjuda på sig själv

Kajsa tippsar



en slags ''hemlig'' blogg!
några av mina kompisar har det, och det är verkligen något jag kan tipsa. Antagligen har ni den hemlig så bara du kan läsa den, eller så kan du säga till vissa som du känner att du vill att dom ska läsa den. Jag har själv en blogg som ingen vet någonting om. Och i den kan jag skriva precis ALLT jag vill på. Den är som psyklog till mig, om jag vill verkligen få ut nått och vill säga det till nån men ändå inte vill det, då kan jag alltid skriva det i den. Den är det bästa sättet för mig att få ut alla känslor på. Jag är själv anonym på min ''hemliga''  blogg och har lösenordsskydd så det är väl ingen ide att försöka testa komma in på den. Så om ni inte vill att någon ska läsa den föredrar jag lösenordsskydd och i försäkringsskull vara anonym. Så om du tex mår dåligt, skaffa en ''hemligblogg'' det hjälper, iaf för mig!


Candle


I came not to be used. I came to be loved.

Orka

Ja, ni vet det där när man ska skriva dag 1: om mig själv, dag 2:om mina föräldrar... dag 3:.... aa osv. Jag orkar inte skriva det längre! xD Så jag kör som vanligt nu.. ! Ville bara säga det så ni inte sitter och väntar på att jag ska lägga upp det.

 pUSSssss ocH kRRAaaammM!


GRATTIS ÄLSKADE DU!


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år,
ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!!!!

GRATTIS MIN FINA VÄN!
NU ÄR DU 14 ÅR, WOHO! fast nu kan vi inte säga att vi två är dom ända 13åringarna i våran klass... :(
menmen, du är bäst ändå. Jag har känt dig i ungefär 1år och 5månader nu, och det har varit några av mina bästa månader. Det känns som om jag har känt dig hela mitt liv.. Du är så underbar! Du har aldrig svikit mig, du har alltid stått vid min sida och stöttat mig och det vill jag tacka dig för. Ha en super bra dag. Jag älskar dig Alexandra Näslund <3

you is wrong




min kväll.

Hej!
min kväll blir sitta hemma och glo på idol, eftersom det som hände idag (läs inlägget under) + att jag är sjuk. Skulle igentligen vara med Malin Alex och Steffi, men det sket ju sig.. Så nästan hela min helg får jag väl omplanera, om jag inte mår bättre förstårs. Det var väl allt, uppdaterar så mycket jag orkar. Puss!
 
Vem vinner?
har inte följt detta men iaf... Jay eller Minna?


varit på sjukhuset hela dagen....

Hej.
Har inte haft en sån bra dag idag, den började med att jag känner mig jätte yr på morgonen och så när jag ska gå toa märker jag att jag håller på att svimma så jag skriker på mamma men då märker jag att jag är ensam hemma, PANIK?!  och sen så svimmade jag.. Usssch det är så hemskt. Men sen när jag vaknade upp så började jag stört böla för jag hittar inte någon telefon någonstans, ÄNNU MER PANIK?! Så jag ligger där på golvet men tillslut hittar jag en telefon så jag ringer mamma. Och pappa kommer hem och då åker vi till vårdcentralen, för att då märker vi att jag hade slagit i höften när jag hade ramlat. Så då åker vi dit och ska kolla varför jag svimmar (har svimmat flera tusen gånger) så då får jag gå in och ta stick i fingret och sen satt dom på mig massa sladdar och tog massa saker i munnen och i öronen på mig, okej det låter helt sick men aa. Sen fick jag åka till sjukhuset för att ta fler stick i fingret, jag vägrar ta i armen så det var typ därför.. men sen när vi åker dit så säger dom att jag får ta dom på måndag ist. suck ... nu får jag gå runt och vara närvös.. Och juste sen visade sig att jag hade borelia också ni vet när man har haft en festing och det har blivit inflimerat eller nått sånt?!fast det var inte därför jag svimmade men iaf nu måste jag äta pencelin. Så jag har varit på sjukhuset hela dagen. INTE KUL! usch fast det roliga va att igår satt jag kajsa och matilda och pratade om mina svimmnigar och så, haha.. okej det är inte kul. Det låter säkert astöntigt men att svimma är den hemskaste känslan som finns.  Nu orkar jag inte skriva mer , jag är sjuk :(

Hejhej

Heeeejsan, nu sitter jag i skolan. Men ska jobba nu ciao!


Outfit



Svartvita dåligkvalité outfits bilder.. Hmmm? men iaf...
spetströja: Åhlens
linne: Gina
jeanstights: Bik bok


goodbye my lover.

I go with the light with me all the time. I'll never be afraid of the dark. Because I have you. You are my light. Day like night.. <3





Godnatt


Drottningens hemlighet


nu så ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite saker och sedan gå och lägga mig och läsa. Måste typ läsa 3 kapitel. herregud, Skolan tar över ens liv. hehe typ iaf

Dag 1

Om mig:
Mitt namn är Kajsa Engström. Jag är 13 år , med fyller 14 den 31 december, alltså på nyårafton.
På min fritid så är jag med kompisar, shoppar, bloggar, fotar, pluggar, är med familjen, och tränar. Jag går på gymnastik Norrtälje gymnastik förening, men just nu har jag uppehåll blandannat för skada och för andra anledningar. Och ja. Det är väl typ allt om mig. Eller ja inte allt men lite av mig.

bild från i sommras.

-

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

haha, tänkte också göra en sån här grej nu, bara för att alla andra gör det. Okej inte bara därför men ah ni fattar.

skola, skola, skola


Plaanera...

Tjena på er!
vill bara säga att min kväll har varit sjukt seg så har inte pallat blogga. Menmen, nu är jag här och just nu försöker jag planera ihop mina dagar, jag känner att allt bara blir kaos för tillfället. Jag brukar vanligtvis inte orka planera eller vilja planera mina dagar, utan ta dagen som den kommer men nu känns det som om jag måste för att ena dagen kommer allt på en gång och andra dagen så sitter jag hemma och gör precis INGENTING. Och jag klarar inte av det just nu... Så nu ska jag fortsätta med det. Ha det bäst. För sen hoppar jag in i duschen och efter det ska jag <3SOOOOVA<3.... 
 
me...


Förlåt för låånga tråkiga inlägg men ska försöka bli bättre.


Steffanie

Hejhallå!
min dag har varit ganska dålig, men den slutade bra . Skolan gick iaf skit, tråkigt, orkade ingenting osv.. Sen efter skolan gick jag hem till Steffi så var vi hemma hos henne ett litet tag sen fick vi springa till bussen för vi skulle till norrtälje. Sen så när vi var framme gick vi runt i affärer och kollade som galningar, iaf jag... Hehe :) Hittade iaf en tröja efter allt spring fram och tillbaxs. Sen gick vi till pressbryån och köpte varsin varmoboy, men det gick ju inte så bra att dricka den för vi var tvungna att springa till bussen så vi spillde ur halva våra oboy. Så ja.. Men nu är vi iaf hemma, och ikväll så blir det kolla på paradise hotell.

HARE BRA! PUSSHEJ

Jag just nu, äter på en pepparkaka ;)

Min garderob.




Det är några stycken som ville se hur min garderob såg ut och vad som fanns innuti den. Här är den. Bara kolla!
Vill bara säga att den ser inte ut så här vanligtvis. Det är ... ehm ja KAOS då...

Städat/ostädat rum



Ostädat.......




Reeeeeeent.. Nu får ni desutom se mitt rum. Inte världens finaste.. Ska göra om i det snart. Wiiie! :D


Inte tid..

Hej!
Jag vill bara säga att jag inte har tid att skriva så mycket idag. Jag missade jätte mkt när jag var sjuk inom skolan. Så min kväll blir att plugga så jag kommer ikapp. Sen så blir det såklart Paradise hotell. Men nu så ska jag äta först. Pusshej!


Slumpbild.

Juluppvisning!

Tjenapåer!
Idag så var det gymnastik juluppvisning, det var askul! fast lite pinsamt .. Jag Olivia och Emma var ferdinam, eller ja Olivia var ferdinam och jag var en blomma och emma var komamman Haha! Och dom andra i gympa gruppen var tjurar. Men ja, det gick bra för dom (jag var inte me) men ja, det var ju lite pinsamt att ha den där ''blomkragen'' runt halsen på mig... Och alla andra duktiga gymnasterna gick det också bra för! :) Så roligt att se !

Nu på kvällen så har jag umgåts med halva familjen. Men nu så ska jag se vad de andra håller på med. BYE!

-bild från i sommras

i need you like a heart


I'd take another chance, take a fall, take a shot for you

Btw, visst ser mitt hår långt ut på bilden!
bilden är tagen från igår.


Tjena snyggingar.


snygg bild. eeeller inte.

Tjena på er iaf!
Dagen igår var askul faktiskt. Min bror fyllde ju år så hans kompisar var här och ah orkar inte förklara. Menmen, och sen idag så har jag varit ute med min syster och Tim, haha vi har åkte snowbord och pulka och massa grejs. Man är aldrig för stor för att ha kul! Haha, så vi kom typ precis in nyss. Nu så ska jag hitta på nått och lägga in bilder från igår/idag in på bloggen . Najs! Hare gött


pööss

Tjena snyggingar.


snygg bild. eeeller inte.

Tjena på er iaf!
Dagen igår var askul faktiskt. Min bror fyllde ju år så hans kompisar var här och ah orkar inte förklara. Menmen, och sen idag så har jag varit ute med min syster och Tim, haha vi har åkte snowbord och pulka och massa grejs. Man är aldrig för stor för att ha kul! Haha, så vi kom typ precis in nyss. Nu så ska jag hitta på nått och lägga in bilder från igår/idag in på bloggen . Najs! Hare gött


pööss

Sjukkajsa.


Jag just nu.
Sjuk, och utan smink. Hehe.


Fräsh


Den här linnet från H&M tror jag den var från men iaf såg asskön ut.
Snygg desutom. Vad tycker ni? Hiss/diss?


Ny design inne!

Nu är den nya designen inne, VAD TYCKER NI? bättre? sämre?
Själv tycker jag den blev bättre, den andra kändes så tråkig .
Så ja jag blev nöjd! och det är det som är huvudsaken :)

Nu hoppar jag in i duschen sen så ska jag fortsätta rensa ur min garderob som jag inte hann klart med igår.

bildbrist.......

Hola.

Hola !
idag så fyller ju Martin år så vi gick upp klockan 5 i morse och sjöng för han. (Han skulle åka och jobba därför gick vi upp så tidigt) fast sen så gick vi och la oss igen. Hehe! jaja. Juste angående designen medans jag har varit ''borta'' så har jag hållt på med en vinterdesign, BRA VA? :) så den är snart klar, och sätts kanske in idag?..
Men nu så ska jag fortsätta med den, Hejsvej!

Grattis storebror <3


Grattis älskade storebror! <3
20år nu ! ^^


Sjuk.

Jag vet inte om jag har berättat det men jag är iaf sjuk så har varit hemma två dagar i rad nu, tror jag? jag har inte koll på dagarna jag sover hela dygnerna runt. Det har behövts faktiskt fast aa. Men nu så ska jag försöka mig på att rensa ur min garderob. Den är en stor kaos hög typ.. Så ha det bra.

Imorgon blir det vara hemma för min del igen. Och sen så fylller min kära bror 20år ! GRATTIS I FÖRSKOTT <3


Värdefull vän.


Du är en av de finaste vän jag har. Du får mig att orka allt. Tack för att du alltid finns för mig.
JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDRA! jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. </3


when everything falling, what do you have done?..

hej igen..
Jag tänkte börja lite smått nu igen, vet inte hur länge jag stannar. Jag mår inte så bra just nu. Tänker inte ta det i bloggen, jag har skrivit tillrikligt mycket nu om det. Menmen nog om det. Som ni kanske förstår så kmr jag inte ha första prioretet på bloggen just nu, jag har MYCKET annat som händer i livet nu. Men jag tänker uppdatera så mycket jag orkar och har tid. såja..  ha det bra.


RSS 2.0