Jag (del 1)



Några bilder från idag.

Kanske lägger upp ''behind the sceans'' video sen från idag också, Vad tycker ni? Ska jag göra det?

Taken



Denna film är verkligen bra! Ni måste se den! :)
Taken

I alla lägen är jag din


Haha!



Haha, jag vet jag la upp den förut! men jag skrattar fortfarande åt den!

♥Robert Pattinson♥

Morgon



Loke och Morfar ♥






På bild: Morfar&Loke    Fotograf: Jag    Kamera: Canon 100d

De här fina bilderna fotade jag igår på Loke och Morfar ♥
Jag ska förstora upp någon av de här bilderna och ge till han, Vilken tycker ni?


Love







Hej! Förlåt för dålig uppdatering, men vi har inte haft något internet här hemma på några dagar! Eller ah, vi har vanligt vis trådlöst, men nu delar vi alla på en sladd så ja, det är inte ofta man får ha den sladden. Men ja vi håller på fixa det trådlösa nu, så när det är fixat blir det vanlig uppdatering.

Vad mer? jo nu är de sportlov! Och då har jag massooor saker jag vill/ska göra!
Vad ska ni göra? Eller vad har ni gjort på erat sportlov?

HAHAHAHAHAHAHHA



HAHAHHAHAHAHAHA!!! JAG TROR JAG DÖR!!
Jag var tvungen att lägga upp denna, min brorsha och Sarah visa mig den igår!! Haha!
Jag skrattar fortfarande till den.

hmm

Tjjaa!
Är ganska irriterad nu orkar igentligen inte skriva.. men har iaf tränat idag, det gick hyffsat bra förutom att jag somna på slutet. Hehe! men ha det bra. som sagt är inte på bästa humört nu.

Godnatt


Tim och Ida



Tog några bilder snabbt nu, har inte tid att kolla hur dom blev.. Men ja så här ser jag ut nu.. Och nu drar jag till Tim och Ida! Byee, ses när jag kommer hem.

Fuskigt

Hej på er!
Vill bara säga att nu sitter säkert Jennifer på flygplatsen eller kanske i planet eller vart som helst.. Åååååh så fuskigt hon åker till Thailand idag :(.. Kommer sakna dig sötis!

Jaja, medans jag sitter här och är lite deprimerad så kan jag säga att ikväll så ska jag hem till Tim och fira han, men innan så har jag en hel del saker som måste göras, så kanske ska börja göra det nu.

Så nu måste jag gå. Pusspuss!

- Gammal gullig bild på mig och jennifer!

outfit



 Inte för att man ser så mycket vad jag har på mig, men ja skitsamma. Såhär såg jag ut idag.


En helt vanlig skoldag.....








Här några bilder av de 350 bilderna som togs idag... Hahah gillar dom bilderna när jag och malin har ett förminskningsglas framför ögona.


Buss

Nu drar jag ner till bussen, eller ja om 5 minuter typ. Jaja, ses när jag kommer. Tänkte lägga upp lite bilder från idag då också.

Men nu måste jag skynda mig. Hejhopp!


träna


4 bilder som är tagna från nyss.

Hej!
Måste bara säga att alla lärare har damp, jag tror dom har dampat på mig på varenda lektion idag.. Usch, dom får mig att vilja spy. Men ja, annars så har jag haft en helt okej dag. Ska träna sen ikväll så det kommer väl göra dagen lite bättre. Men nu måste jag byta om och lite sånt. Kanske hinner skriva sen innan jag åker, Pusshej!





jag älskar dig.



Detta inlägg vill jag tillängna till min finaste bästavän. Hon är värd allt på denna planet. Hon hjälper mig alltid, och hon finns alltid för mig. Folk brukar alltid säga att vi är de ''perfekta bästavännerna'' och det är vi. Även fast vi är som dag och natt, hund och katt alltså helt olika så håller vi alltid ihop, vi har aldrig bråkat under de 4 och ett halvt år vi känt varandra, vi har alltid stått varandra nära på mer eller mindre sett. Varje minne jag har med henne skulle jag inte byta ut mot någonting i världen. Vi har det sjukaste minnerna ihop, jag lovar dig. Varje sekund jag är med henne är jag lycklig, även fast jag inte visar det. Med henne kan jag klara allt, hon är som en del av mig som en syster. Vi gör allt tillsammans, därför skulle jag inte tänka mig ett liv utan henne. Óm denna person skulle försvinna ur mitt liv hade jorden gått under, bokstavligt. Iaf mitt liv hade gått under. Jag kan knappt klara mig en skoldag utan henne. Jag behöver henne för att kunna leva. Hon fyller upp alla mina dagar med sina korkade kommentarer, hennes skratt, hela hon. Jag kommer ihåg första dagen jag träffade henne, det var i 3an när hon skulle komma och hälsa på för att hon skulle börja i samma klass som mig. Iaf, jag fick iaf vara den första som skulle träffa henne med fröken. Jag kommer ihåg att första intrycket var att jag tyckte hon hade en aaaaassnygg tröja, haha jag har inte berättat det där för henne än, men nu vet hon det... Haha sen så kommer jag ihåg första gången hon var hemma hos mig, vi tog massa fjortis bilder och skrattade och knasade oss, haha! synd nog hittar jag inte dom bilderna som togs då, men jag kan tänka mig hur dom ser ut.. Hur som helst. Denna person är en sån underbar person, en bra person, en viktig person för mig. Jag tror att hon och jag är ett föralltid, eller nej jag vet. Jag kommer iaf aldrig släppa henne. Hon är min bästavän. Malin Rydberg.

Jag älskar dig bästavän.




outfit


Orkar inte skriva från vart allt kommer ifrån. Ni ser vad jag hade på mig och så! :)


om jag fick välja, då skulle jag valt dig.


i want



i want, i want!

båda kostar 269kr och de hittar ni här ---> http://kandeeshop.se/category.php?id_category=14


coming home


På de dagar jag inte kan se dina ögon,
Jag vill inte ens att öppna mina.

HEMSTUDIE

Jag känner att jag kanske ska gå upp nu, jag har varit vaken sen klockan 9 i morse och har kollat på film tills nu så ja.. Har iaf hemstudie idag, vi måste typ bara läsa en bok och lite i en fysikbok sen så är jag leedig resten av hela dagen, SKÖÖÖNT?! Så snart ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få tag på Malin så ska vi hitta på nått.

 Hoppas ni får en fin dag!
btw, Är ni lediga idag?


Måste bara säga att han är sjuuuuuukt snygg.


träning

Nu drar jag till träningen. Ses sen!


muffins




-jag tror jag ska bli bagare.

Hehe, de här goda choklad muffinsen gjorde jag helt själv idag. Känner mig stolt. Men nu har jag lite ont i magen för har ätit typ 3,4 stycken plus jätte mycket smet, hehehe... Men gott var det!

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag föresten, själv har jag haft en okej. Fast juste vet ni jag vann på trislotten 50KR!! Yeey, det är det högsta jag vunnit! haha lite roligt det första jag sa när jag vann det då skrek jag, Jaaa det här ska jag köpa godis för.. Nej jag är inte godisberoende.. Jaja, kul var det iaf. Hejhopp nu så ska jag sätta på en film och sen lägga mig och sova. puss


Outfit


L o v e




Glad alla hjärtans dag.


vinter




Fotograf: Jag                     Kamera: Canon 1000d

NYTT



Hellooo!
Idag så var jag i Norrtälje med mamma Ida Tim och Jonnie. Vi kolla runt lite granna där. Jag köpte lite smink och hårinpackning, mucho nöjd för att jag behövde verkligen lite nytt smink, och mitt hår behöver vi inte tala om, Ristigt. Hehe... Sen när vi kom hem så klippte Ida mig lite (min hårförlängning) För att topparna var så risigt som sagt. Sen så har vi ätit tacos och nu ikväll har vi kollat på film, eller inte jag för jag har städat mitt rum.. Duktig?
Lägger kanske upp för och efter bild på det, och på mitt hår hur mycket jag klippte..

Men nu så ska jag fortsätta kolla lite på datan, hejhopp!


lovely


-godnatt.


min sötnos



Vill bara säga att han är Min, hörde ni? Min, min, MIN. Oavsett hur mycket ni säger att han är eran eller vad som helst. Han är bara min.

Snyggare person är han finns absolut inte. Han är univeriums vackraste kille.

 

Kvälll


Fotograf: Jag     På bild: Ida(min syster) www.idaaengstrom.blogg.se     Kamera: Canon 1000d


Hellu!
idag fick jag stanna hemma, vilket många andra också kanske gjorde pågrund av snökaosen. Men som tur va han jag inte kliva upp innan mamma hann säga att vi var insnöade, så jag fortsätte sova tills klockan elva ungefär, Asskönt! Sen så gick jag upp och gjorde inte så mycket, åt frukost och så. Sen senare efter jag och matilda hade städat typ halva huset så kom Ida och då gick vi ut och fota massa. Ni fick se lite av bilderna på Matilda som vi tog idag, men har massa mer. Lägger snart upp lite bilder på Ida också.
men först så ska jag... tjocka i mig godis! Förvånade? ne.
                                   

Matilda



Fotograf: Jag      På bild: Matilda(min syster) www.enmatildas.blogg.se      Kamera: Canon 1000d

min pojkvän.

Hahahaha, jag dör! Han är så snygg.

Kolla!
http://www.youtube.com/watch?v=2B4QflE8AJc

fota


-nyss

Hej snart ska jag dra ut och fota mina kära systrar i det kalla. Lägger upp bilder på det sen.
Pusspuss

let me love you.


you are better, but not better than me


-två halvtaskiga suddiga bilder från förut innan jag satt i hårförlängningen.

Hej!
Har haft en helt okej dag idag. Hade matteprov, tror det gick ganska bra iaf. Sen så hade vi inte så mycket, svenka, elevenstid och engelska. Men jah, nu så ska jag fixa mig ordning för ikväll är det träning. Ha en fortsätt bra dag.

Puss


nothing to say

Tja!
Jag vill bara säga att hela min dag har jag gjort saker hela tiden. Efter skolan åkte jag till konfan med några sen så när jag kom hem åt jag och sen har jag pluggat till ända tills nu, jag skämtar inte. Herregud! Så nu är jag lagom trött så nu tänker jag duscha sen gå och lägga mig. Ha de bra! och ursäkta för dålig uppdatering.


Godmorgon världen




Godmorgon!
Vaknade klockan halv 9 idag och har fortfarande inte somnat om så nu ger jag upp. Nu ska jag äta lite frukost sen får vi se vad som händer. Puss

vänskap är inget man leker med.


Gör du ett misstag.. då är det kört.


Nytt


En vanlig grå tröja. Hade typ inga tjocktröjor så var tvungen ;)
H&M 199kr

Svart nagellack
H&M, kmr inte ihåg va det kosta (?)

Två makafjong ring! Åååh jag älskar den värkligen <3
Åhlens 59kr

Fick inga bra bilder på skorna så snodde en bild från H&M's sida!
129kr



Detta fick jag med mig hem igår från när jag var i stockholm med Majlin<3

lite nytt



lite ändringar i bloggen, vad tycks? :)

myself




sommar 2010



Ta mig tillbaka!

3 saker



Nu i denna äckliga vintertid är det bara få saker som får mig att blir glad. Men de som räddar mina dagar nu är bland annat min bästavän, min familj och underbara ngf. Ni får mig att må bra!

Usch kan inte det bli sommar snart! sommar 2011 ska bli den bästa sommaren ever! Jag har så mycket jag vill/ska göra i sommar.. Kolla nedanför bara..
* Åka till dalarna med Malin ( åka till leksandsommarland också )
* Blidö med Malin
* Grönan med Malin
* Gotland med några underbara tjejer
* Åka utomlands med famlijen
* Åka till Italien med NGF
* Malin får moppe, woho! vilket betyder åka mycket
* Tälta
* Bada i malmen, gunsjön osv
* Soooola
* Vara med de personer som betyder mest
* Sena kvällar
* Foota som en galning


Och masssooor mer! Jag längtar ihjäl mig snart.

nothing can stop us,





Hej på er alla!
förlåt för jag inte har skrivit något på typ 3dagar eller nått? Men jag har haft fulltupp. I torsdags så var det frilufsdag med skolan, så jag och malin åkte och bowla med några andra. Jag kom sist dårah. Som vanligt i bowling..... Jag förlorar alltid på det. Iaf sen efter det så åkte vi till skolan och hade gympa, sen efter skolan träna jag. Sen så igår var det en vanlig skoldag, och efter skolan drog jag och Malin till Stockholm, jag säger bara GALET! det var en av det roligaste dag på länge. Herregud.. Fick med mig en tröja, ett par skor, nagellack och en ring med hem. Bilder kmr snart på det. Sen när jag kom hem gjorde jag inget speciellt, åt godis och tog det lungt framför tvn.

Sen idag då, ska jag träna, städa mitt rum, plugga. Hmm... det blir väl en okej dag, Om man tar bort städa rummet och plugga förstårs.

hehe, ni får ha en bra dag. PUSSPUSS!


gympa

Hej på er alla!
Usch, jag är på så dåligt humör just nu.. kanske för att det är sånt äckligt väder där ute och för en annan sak som jag inte tänker ta upp i bloggen. Hur som helst, ska på träningen sen klockan 6 så det blir inte mkt uppdatering idag igen. Jaja, nu så ska jag byta om och fixa lite till gympan. Puuusshej!

Så mycket bättre.

Godmorgon!
nu är jag snart färdig fixad, och drar snart till helvetet ''skolan'' . Jag har inte tid att lägga upp outfiten nu, utan nu får ni ist två dåliga webcam bilder från nyss.

Ussch, bajsbilder. Men det är faktiskt bara morgon, man får se trött blä bajs då..
;)

HA EN BRA DAG!

Bästavän



Vill bara säga att denna person betyder mer än något annat på denna jord.
Tack för att du alltid förstår mig, och alltid finns där för mig.
Jag älskar dig Majlin ''Maddiken, piff, b1, sämst, rumpunge osv'' Rydberg <3


Outfit


Jeans: Ginatricot
Linne: JC
Tröja: Åhlens


Bilden är även fottad med mitt nya stativ och nya självutlösaren. Wiie älskade dem.


disappointed


- 3 bilder från idag.
där ser ni även lite outfiten, lägger upp en bättre bild snart på den.
Puss




can not find words to explain how much I'm disappointed in you

Träning

Nu drar jag ner till bussen, ska på träningen! ses när jag kommer hem!pusspuss


RSS 2.0