MARDRÖM

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! :(:(:(
JAG BÖRJAR SNART GRÅTA!!, JAG HAR GLÖMT MIN PLATTÅNG HEMMA, OCH NU NÄR JAG FRÅGAR IDA OM JAG KAN FÅ LÅNA HENNES, MEEEEEN NEJ DÅ SKA HON HA GLÖMT DEN HOS EN KOMPIS! DET HÄR FÅR INTE HÄNDA.. NI ANAR INTE HUR MITT HÅR SER UT.. JAG SER UT SOM ETT TROLL, OCH JAG SKA JU TILL PRAOEN IDAG HOS FRISÖREN, TÄNK HUR KUNDERNA TÄNKER, OJ OM MAN JOBBAR PÅ EN FRISÖR BORDE MAN INTE HA LIIITE FINARE HÅR DÅ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  NOOOOOOOOOOOOO........ JAG HATAR DET HÄR, JAG HATAR MITT HÅR, JAG HATAR ALLTING :(:(:(DESUTOM HAR JAG INGA FINA KLÄDER, OCH JAG GLÖMDE TYP ALLT MITT SMINK HEMMA, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!! JAG SER VERKLIGEN UT SOM ETT TROLL. JAG TÄNKER FRÅN OCH MED NU BYTA NAMN TILL TROLLETKAJSA TROLLENGSTRÖM, SÅ KALLA MIG GÄRNA DET!!!

förlåt för mitt lilla utbrott, men jag tror jag d-ö-r!


Mooot frissan!

Tjenare!
nu så ska jag slänga i mig något snabbt, sen drar jag ner till frisören! Och idag så ska dom färga mitt hår, hihi det gillas! och kanske klippas för det behövs verkligen!
Jaja, hejhopp!



Dag 9

(Dag 09 - Två dagar jag längtar efter)
Oj, nu tänker jag ta två dagar som det kanske är lång tid tills, men ah jag väljer först.. Den dag jag går ut skolan.. HAHA! men ah.. Det kallar jag friiiihet. Nejdå, men är vääldigt trött på skolan just nu!
Och sen en dag, när jag en gång ska träffa Justin Bieber. Gaash, bästa dagen i mitt liv?! höhöhö. Nej men typ.

från imorse



Två bilder från imorse, ursäkta mitt ansikte på andra bilden men jag var jätte stressad och astrött och så skulle jag le, och då blev det bara helt cp! Menmen, jag lägger upp en bättre bild på dagens outfit snart!

Andra dagen på praoen

Hej!
Jag tänkte skriva imorse men jag hann inte.. Haha! Skitsamma idag på praoen har jag fått lärt mig massa nya frisyrer, blandannat 5fläta elr vad det heter och sen någon uppsättningsfrisyr och en sån där rosettfrisyr ni vet sån foki brukar ha och sen lite till. Sen så har jag fått städa lite, växlat pengar, soppat bort hår efter dom har klippt sen fått hållt på med en frisörsdocka och fått tvätta dens hår, gjort frisyrer.. ja typ allt som man får på en riktig kund! Askul faktiskt! Då kände jag mig riktigt vuxen, och sen att jag fick gå till banken själv och växla pengar, fett coolt! Haha nejdå, men idag har det varit en riktigt lugn dag, inte lika många kunder som igår iaf.. Men nu så ska jag kolla buss till norrtälje för jag ska på träning ikväll. Och sen så sover jag hemma inatt. Men ha det bra!

Här är lite bilder från igår, jag glömde kameran hemma idag men jag fota lite igår iaf.






Hemma



Nu är jag hemma igen, har haft det galet najs! Orkar inte berätta allt om idag, men jag skriver om det sen, och bilder blir det ochså! Jaja, ha det bra!

Tudor ♥ #2

Raaaawr! ;) Haha på dom 2 första ser han bara allmänt farlig ut.. Och dom två sista ser det ut som om han ska boxa till nån xd
Hahah! Han är faaarlig, raaawr!

Dag 8

(Dag 08 - Någon jag saknar)
(hemligt) ^^

Ciaaoo



Nu drar jag iväg till frisören där jag ska praoa, hörs sen!

PRAO



Nu så ska jag käka lite snabbt, sen drar jag iväg och praoar! Najs!
HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG! Puss


Hemma hos Idaa



Två super snygga bilder tagna från nyss.. Haha!

My room #2


mys kväll

Fysatan vilken skön kväll!
Jag har haft en sån där tjejkväll, ni vet hårinpackningar, måla naglarna, noppa ögon brynen, duscha, smörjt in mig med antal krämer osv.. ja ni fattar! Tjejgrejer! Helvete va skönt måste jag säga, efter all skit efter denna vecka så var det här verkligen behövligt! En lugn tid för mig själv för att bara tänka på mig själv och lyssna på justin bieber *fniss* ^^. Men nu så ska jag nog ta mig i kragen och göra lite nytta för jag börja packa tills imorgon. Sen så ikväll är det ju bigbrother, galet bra!
hoppas ni har haft en bra kväll ni med. Kramar!

Dag 7

(Dag 7 - Tio sanningar om mig)
1. Jag har ett behov av att köpa saker nya saker hela tiden ..Pengargalen..
2. När jag mår dåligt, håller jag det alltid inom mig.. alltså berättar aldrig för någon annan om jag mår dåligt.. Dålig vana jag vet.. men så är det.
3. Jag är världens dåligaste förlorare. Ni kan fråga vem som helst. Jag är en dålig vinnare ochså för den delen ;)
4. Jag är sämst på argaleken.. Börjar skratta innan man har börjat.. hehe!
5. Jag får OFTA höra att jag är bortskämd....
6. England är ett land jag vill till mer än något annat, eller ah London.
7. När jag blir stor vill jag skapa ett eget företag
8. Jag blir lätt sur, och när jag blir det är det inget att leka med.. höhö
9. Jag förlåter ofta folk väldigt fort.. Vilket absolut inte är bra. Folk kan tillochmed få mig att tro att det är jag som har gjort allt fel och får mig att börja hata mig själv, när jag inte har gjort någonting...
10. Jag är väldigt känslig, men jag visar det inte..

idag

Hej!
Nu så har jag precis kollat klart på ett bigbrother avsnitt som jag missa här i veckan! Och nu så ska jag hoppa in i duschen, och sen måste jag packa tills veckan, för då ska jag på prao på frisör i Rimbo. Så jag ska bo hos min syster hela veckan, trevligt! Ja det finns inte mycket mer att säga, så ni får ha det bra!

Tudor sötnos #1

Åhh min lille plutt ♥♥♥
Passade på att fota min söta lilla stora katt Tudor när han låg så gulligt i soffan och posade.

NY DESIGN

Ut med den gamla..
In med den nya .. :D

My room #1


Förslag?

Kan någon hjääälpa mig?? Jag vet inte vad jag ska blogga om?! Och jag vill fota, men jag vet inte vad jag ska fota?!
Hjäääälp någon?

Beställd

Nu har jag precis beställt hem en kameraväska! skönt säger jag bara!
Fast nu känner jag mig fattig igen, buhuh!

söndag

Igår var det då earth hour, jag tänkte ta kort på före och efter här utanför mig.. Men jag glömde bort att ta kort innan earth hour.. Haha smart! Men fick en bild på när det var earth hour iaf, som ni ser där uppe.


Idag så händer iaf inte så mycket. Ska fota lite, och sen blir det träning i think! Men nu så ska jag äta frukost. pUSSss


söndag

Igår var det då earth hour, jag tänkte ta kort på före och efter här utanför mig.. Men jag glömde bort att ta kort innan earth hour.. Haha smart! Men fick en bild på när det var earth hour iaf, som ni ser där uppe.


Idag så händer iaf inte så mycket. Ska fota lite, och sen blir det träning i think! Men nu så ska jag äta frukost. pUSSss


Dag 6

(Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på)
Bilddagboken..Facebook.. Bloglovin.. Tinkerbella.blogg.se.. Blogg.se..

Min drömkille

..Min drömkille..
Ska kunna sjunga bra. Dansa. Ha ett fint leende. Fina ögon. Ärlig. Omtänksam. Snygga kläder(stil).
Shit asså, om dom hade allt det där.. omg typ som Justin Bieber eller Robert Pattinson.

svar:

Svar: ABSOLUT INTE! men Justin Bieber är verkligen sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg!
Och om jag inte skulle vara tsm med Robert, då hade jag lätt blivit tsm med Justin Bieber om jag fick chansen!
höhöhöhö!
Puss på dig alexandra;)<3

JUSTIN BIEBER I 3D

Har haft en super bra fredag, om man räknar bort skolan.
Först drog jag hem en snabbis, sen sprang jag ner till bussen och åkte till täby med Malin. Vi kom dit klockan 7 så då var ju ingen ide att shoppa eftersom alla affärer var ju stängda då, så vi gick och åt eftersom ingen av oss hade ätit något på hela dagen typ. Sen vid 8 gick vi och kollade på Justin Bieber Never say never.. Måste säga att den filmen var verkligen GRYYYYYYYYYYYM! Och en till sak, jag trode aldrig att jag skulle bli så kär i Justin Bieber som jag är nu.. Förut var jag en sån där, ja visst han är snygg? men vad mer?.. Men nu ba, OMG! IT'S JB! OMG! I LOVE HIM!!!! aaaaaaaah, haha nejdå! men jag är helt galen i han! han har verkligen allt. Usch jag grät i slutet i filmen för att den var slut, okej jag gjorde det flera gånger i filmen! Men han är verkligen skiiiitsnygg. Shit asså. Det här är sjukt. Jag sitter och pressar hans musik, kollar billjetter till någon av hans karrierer eller vad det heter, jag kollar på massa bilder på han stup i ett och har han som bakrundsbild på vartenda liten sak.. Är det något fel på mig eller?! Nejmen ååååååååh, jag är så kär i honom.
Detta är verkligen sjukt för en vecka sen blev jag irriterad på alla dom där Justin Bieber fanen men nu är jag en utav dom.. hehe! ooops.
JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN FILMEN!

JUSTIN BIEBER

IM IN LOVE.

VÄRLDENS SNYGGASTE.

täby

Nu drar jag ner till bussen! Uppdaterar kanske i täby om vi går in på någon data affär, höhö! Om inte, så uppdaterar jag när jag kommer hem! Puss

vårkänslor

Äntligen är våren påväg.
Dom första fjärilarna och blommorna har kommit. I like it!

videoinlägg

Haha, man hör typ inte vad jag säger i mitten i videobloggen men jag snackar iaf om att jag ska färga om mitt hår nästa vecka.. Höhö! Men nu så ska jag fixa mig. Ha en fin fredag!

Dag 5

(Dag 05 - En person som betyder mycket för mig)
Min fina vän Alexandra! <3

Dag 4

(Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad)
Robert Pattinson.
Norrtälje GF + tävla
Min familj (+jonnie) + Turkiet
Min bästavän + sommaren

Naturligt VS platt

Dåliga webcambilder. Tagna ifrån någon dag sen.
Man ser kanske inte så jätte stor skillnad på bilderna, men i verkligheten är det verkligen jääätte stor skillnad. Och på bilden där när jag har naturligt, där är mitt hår ovanligt platt.
Haha, det är många som tror att jag har rakt hår, men nej! Jag plattar mitt hår varje dag.

you got the sweetest as in the world ;)


första gången jag såg dig, var det mer att jag gilla din stil. Nu är jag totallt kär i hela dig.
du får mig att känna en känsla jag inte känt på länge. jag vet inte vad det är, men det känns bra.


Don't hold your breath


Don't hold your breath


Mucho bra kväll!


Tjaba blogish!
Nu har jag och matilda suttit och snackat lite skit om andra, skrattat, och haft det allmänt kul! Och sen i kväll ska vi kolla på bigbrother! Woho! Vi är nämligen ensamna hemma så det är ganska najs. Men nu så ska jag och mattan äta lite glass, muums! Puss!
btw. bjuder på bilderna!

min dag

- bild från idag.
Helt okej skoldag. Helt okej dag över huvudtaget. Helt okej start på veckan. MEN EN DÅLIG DAG FÖR RYGGEN! kan någon skära av min rygg och mitt huvud? min rygg gör ooooont! och mitt huvud sprängs snart. Bra.
Nu kan jag inte heller träna, jag funderar på om jag ska göra lite sittups och lite armhävningar ändå fast det gör ont.. så man inte behöver känna sig så lat. Okej det här blev inte bra dag. Inte en bra start på veckan heller för den delen....
HOPPAS NI HAR DET LITE BÄTTRE ÄN STACKARS MIG. *höhö*..

Dag 3

(Dag 03 - En nytagen bild)

godmorgon

Godmorgon. Nu har jag precis snart fixat klart mig, jag ska bara sätta på mig en tröja och sen packa väskan lite snabbt och borta tänderna.. sen drar jag ner till bussen! Det kommer bli ganska skönt idag i skolan för halva dagen har vi ''leva livet'' kurs? Haha, fett sköönt! Men nu så ska jag leta reda på en tröja. VI HÖRS!
H A   E N    F I N   D A G!

Dag 2

(Dag 02 - Min favorit bok/böcker)
Hmm.. första tanken är väl då twilight böckerna och blondinbellas bok ''egoboost'' så det blir väl dom jag väljer..
Twilight är det väl inte så konsigt att jag valde, eftersom min kille är med i boken.. och blondinbellas bok är ju bara för bra! Alla tjejer borde läsa den, enligt mig.

garderob

Nu har rensat min garderob. Det känns som om den ekar nu.. Buhuhu! Nejmen det känns bra att få ha det gjort.. Hälften av alla mina kläder jag hade, hade jag typ bara använt en gång eller så var det för litet eller asfult? så ja men det kläder jag slänger ska jag ge till Japan, eftersom det har varit flodvåg där.
Men nu så ska jag lägga mig och kolla på film så vi hörs imorgon!

Dag 1

(Dag 01 - En blogg jag läser varje dag)
Oj! Jag läser inte någon blogg varje dag måste jag säga... men jag följer bloggar på bloglovin så dom som uppdaterar dom läser jag.. Haha enkelt va? ;)

vi kör på en sån här...

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Dag 03 - En nytagen bild
Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 11 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 - En bild från när jag var liten
Dag 13 -  Min favorit film när jag var liten
Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 15 - Mina favorit dagar på året
Dag 16 - Min favorit låt
Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 18 - En sak jag gör varje dag
Dag 19 - Två favorit smycken
Dag 20 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 21 - En bild jag tagit som betyder någonting
Dag 22 - En bild som är över 1 år gammal
Dag 23 - En bild som är tagen i staden där jag bor
Dag 24 - En bild som inte är tagen i staden där jag bor
Dag 25 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 26 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 27 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 28 - En sång som får mig att må bra
Dag 29 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 30 - Två saker som händer mig ofta
Dag 31 - En före och efter bild när jag fixar mitt hår
Dag 32 - Något jag vill göra just denna sekund
Dag 33 - Någonting jag saknar väldigt mycket
Dag 34 - Tre saker jag ska göra innan detta år är slut
Dag 35 - Någon/några som betyder mycket för mig
Dag 36 - Favorit smink
Dag 37 - En shopping affär du älskar
Dag 38 - En färg du gillar 
Dag 39 - Favorit klädsel
Dag 40 - En bild på ditt rum

Mormor

Kom precis hem från min mormor nyss. Har varit på middag där för hennes sambo fyllde år här i veckan. Så det var trevligt. Jag och Matilda satt och gosade med lilla plutten, han är så gullig!

gulleplutt


världens gulligaste <3

window


fint väääder

Tjenixen!
nu håller jag på och städar mitt rum samt möblerar om.. Och snart ska jag rensa hela min jäkla garderob. Den är verkligen fullproppad nu, och ändå har jag hundra kilo kläder i tvätten plus två kassar som är nytvättade... Suck! Men ändå känns det som om jag inte har några kläder alls? skitsamma. Som ni kanske märker är det fint väder ute, det gillar vi eller hur?! Så jag ska snart gå ut efter jag har rensat upp den här röran i mitt rum.. Sen kanske jag ska fota lite? hmm.. vi får se! Hur som helst ni får ha en bra dag!



Svartvitt vs färg

En utav dom bilderna jag fotade igår.
Vad tycker ni?  svartvitt eller med färg?

Fota

Nu ska jag dra ut och fota. Visar resulltatet sen!

Fota/färgat håret

Nu har jag precis färgat mitt hår, det blev inte bra för färgen räckte inte till hela mitt hår.. så imorgon ska min syster lägga in en ny färg! Najs! Juste har glömt och säga att igår så plocka jag ur min hårförlängning helt.. Så nu har jag ingenting alls.
Nog om mitt hår... Nu ska jag gå och fixa mig, sen gå ut och fota lite självporträtt!
Puss
Två bilder från när jag hade precis satt i hårförlängningen!

måsten

* Hämta ut min kamera
* Fota min syster
* Fota självporträtt
* Fota det jag köpte igår
* Städa mitt rum
* Färga mitt hår
* Träna kanske
+ Vara med min fina vän Alexandra ikväll

Jag har inte koll på dom där.. miley?Montana?Hannah?!...

Ibland är jag lite borta..
Jag- Miley Cyrus måste vara den töntigaste artistern som jag vet.
Jessica- Jaa...
*Jag tänker*
Jag- Hannah Montana också!
*tyst*
Jessica- HANNAH MONTANA ÄR MILEY CYRUS!!!!!!
Jag- Aaahaa.....
HAHAHAHHA!

Mucho trevlig dag.

Hej!
Hade en super bra fredag igår. Först åkte jag och fina Jessica in till lilla Norrtälje och jag köpte lite bra ha saker.. eyliner och två tröjor. Sen så sprang vi runt och kollade i affärer och käka ben&jerrys i snövädret. Buhu! Vart kom den snön ifrån egentligen?!..  Sen när jag kom hem så hade jag det trevligt med min älskade familj.
www.jessicaohlsen.webblogg.se

let it be

Nu sitter jag och pluggar lite till musikprovet, och snart ska jag åka och träna. Härligt! det känns som om jag inte har tränat på jätte länge, fast jag har egentligen bara varit borta 2,3 gånger.. haha! Men nu måste jag fixa mig klart. Vi hörs!

Konfaläger

Haha! Galet kul läger!
Har tyvärr inga bilder eller videos från sista dagen (tredje dagen) .. Men jag kan säga iaf att vi åkte jätte mycket skidor då och Buster åkte vilse och var tvungen att lifta med en främling hem för han hade hamnat mitt i ingenstans?? Haha nej men det var kul!



..

Till er som inte vill läsa negativa saker.. hoppa över detta inlägg.

Jag orkar inte mer. Jag orkar inte låtsas som det inte är något. Jag orkar inte det längre. Allt är bara så meningslöst. Jag vill ge upp allt just nu. Jag har verkligen försökt gjort allt jag kan för er, för att ni ska må bra. Jag har till och med brytt mig mer om er än mig själv.. Men vad får jag tillbaks när jag mår dåligt? INGENTING.. Jag är trött på det. Ni behöver inte skriva nu efter ni har läst det här, att ni finns för mig. För det gör ni inte.

jag menar absolut inte alla människor nu .. Men skitsamma. Det spelar ändå ingen roll.

Förlåt.


Plugging

Haha bjuder på en bild från igår påvägen hem från konfalägret! ;)

Nu tänkte jag skriva ett bortförklaringsinlägg på varför jag inte skriver så ofta längre..
Det är inte så att jag inte har någon blogglust eller så att jag är lat eller vad ni nu tror.. För så är det verkligen inte jag har så mycket roligt som jag vill skriva och massa roligheter.. Men det är bara det att jag inte hinner med bloggen så mycket nu. Jag har sjukt mycket i skolan just nu. Mycket gymnastik. Massa prov hit och dit. Ja, jag har helt enkelt inte tid med någonting längre känns det som. Jag gör saker Hela tiden.. Så nu vet ni det. Och sen är det att jag inte har en kamera så det blir ganska tråkiga inlägg om jag inte har några bilder, så då skippar jag hellre att skriva.. Men ni får ha det bra! Hejhopp

Vinnarna av dagens blogg!

Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit något, men jag har ju varit på konfa läger! Det var grymt kul måste jag säga. Jag lägger upp en video från det snart. Men ja, eftersom jag har legat lite nere nu så passar jag på att berätta att vinnarna av veckans blogg är tre stycken faktiskt.. (det var så svårt att välja ut så jag valde tre) Men jaja, Dom tre vinnarna är.......
Bapapapaaaaaaaaa..  http://spotlights.blogg.sehttp://sofiaaaaa.webblogg.se/ , http://alexandrasvardag.webblogg.se/ ! Grattisgrattis.. Och ni som inte blev utvalda.. Bli inte ledsna för snart kommer en ny tävling.

puss på er alla<3

Dagens blogg

Vi kör på dagens blogg! Det är bara att skriva ''jag är med'' .. Så sen på Måndag drar jag ut en vinnare!
Puss&Kram // Kajsa

Hur svårt kan det vara?

Hur svårt kan det vara? Jag har tagit på mig över 5 timmar på att packa och jag är fortfarande inte klar... Nej nu så ska jag packa klart det allt!! :O
ÖNSKA MIG LYCKA TILL.


packar

Heheh, nu sitter jag och Jennifer och webcamar, vi har gjort det sen 4-5.. Och under dom timmarna tills nu har vi packat, fast hemma hos sig.. Roligt.. och jag är fortfarande inte klar.. BRA KAJSA!
nej nu måste jag packa klart allt. Puuuuusss

Photoshop

Nu har jag fixat photoshop cs5 på min data, woho! Men nu är det bara det svåra kvar.. Att lära sig! Så det blir en ny utmaning för mig, haha nejdå! Men det är najs! Måste bara lära mig först, jag har ju aldrig haft photoshop förut.. så det kommer nog vara ganska svårt ibörjan.

Har ni några tips på hur man lär sig att photoshopa, eller hur man ska säga?:)
Jaja pusspuss, nu så ska jag packa klart allt tills imorgon. För imorgon åker jag på Konfaläger, woooho!
Juste, jag får låna min systers kamera på lägret, så det blir bilder iaf ;D

vad gör man?

Jahapp, vad ska man göra nu då? har suttit uppe själv från klockan 12 ..Kul.. Och inte kan jag sova heller? Kul säger jag bara Kul.


kärlek

kärleken över vinner allt.

rings

Åååh, dessa fina ringar vill jag verkligen ha! Alla finns på Jc!
Den första ringen kostar; 69kr
Den andra; 59kr
Den tredje; 89kr
Den fjärde; 49kr

ME LIKE, ME LIKE!

Gulliga tröjor

Åh, jag måste bara säga att jag tycker dom är tröjorna såg väldigt sköna och snygga ut. Kanske inte dom värsta tröjorna, men väldigt enkla snygga som man kan ha till vardags! Så jag gillar dom!;)
GinaTricot 149kr

Solsken

haha den första och den andra bilden är lite halvmystiska.. Men sånt är livet.
HEJ!
nu sitter jag och har ett väldigt trevligt samtal med gullisen Jennifer. Och i helgen så åker jag på konfaläger, wiiie! Jag åker på Söndag och kommer hem på Tisdag. Jag har med mig datan dit, så bloggen kommer iaf inte vara helt nere;) Så det kommer bli feta najs! Men det mindre dåliga är att jag inte har någon kamera med mig, för att min är ju på lagning så jag kommer antagligen få bilder av andra, eller så ska jag låna min systers kamera.. Vi får se.
Men nu så ska jag packa lite, så vi hörs!

Något jag vill ha mer än något annat


Tänk er att få komma bort till värmen med sol, bad, bli brun, släppa skolan, shoppa, äta glass och bara leva livet! Det är något jag vill mer än något annat nu. Att få åka utomlands. Fysatan vad skönt måste jag säga!
Blir lite glad nu apropå att mamma kolla efter resor i maj.. Hoppas på att det blir något liknanden som Cypern, kreta eller nått sånt.
Bilderna är på cypern, fint va?:)

Deprimerad


5 saker till varför jag är deprimerad.
*min kamera är inne på lagning, så jag inte får den på hela 4veckor och desutom får betala 500-1000kr för att laga den. Fast iförsej får mamma och pappa betala det, men ändå? jag kunde ha lagt det på något annat..

*snöäcklet snöade idag. Jag som trodde det var vår(?)

*maassa prov och stress i skolan!

*jag har ingen blogglust, fast ändå så har jag det. Konstigt?

*min ekomoni går snart i konkurs :S Det är så mycket jag vill ha just nu, så jag kommer snart inte ha några pengar kvar.... :( buhuhu, KAN NÅGON GÖRA MIG RIK?


Förlåt för ett negativt inlägg, men som sagt jag är lite deprimerad.


Svar

Fick nyss en kommentar om vart allt det här är köpt någonstans.. och då tänkte jag svara på det i ett inlägg.
Jeanstightsen: Bikbok 400kr
T-shirt/topen: Gina Tricot 100-150 (?) kommer inte ihåg
Linnet: Bikbok 150kr
Klänning: H&M 100kr
Juste glömde säga också att när jag var på bikbok, då hade dom typ ett erbjudande om man köpte över 500kr då fick man en goodiebag, så jag fick en och det innehållde en orange/aprikos mössa och ett par tights.. haha tightsen var asfula men mössan var helt okej..
Men nu så ska jag gå och lägga mig så godnatt!

Jag är högt över molnen. Någonstans i min värld.

Du får mig att le, bara jag ser dig. Du får mig att rysa, bara jag hör din röst. Du får mig att vilja springa runt hela jorden, bara du är där.

jag tror jag är kär.


JASSåååååå




Hej! Först vill jag bara be om ursäkt för dålig uppdatering. Men nu är iaf min kamera på lagning, så jag kan inte fota något, så det blir tråkigare att blogga då! Men jag ska försöka göra inläggen roligare? men hur? Haha! Jaja nu sitter jag iaf i min rosa mjukisdress och väntar tills klockan ska bli 10 så big brother ska börja.

Men ni får ha det bra, Puss

Mot skolan!

fuul bajs bild!
Men hur som helst nu drar jag ner till bussen ---> SKOLAN!

Mackor, strätcha

Hejsan allihopa!
Nu har jag precis pressat i mig 3 super goda ugnsmackor, mums! Och nu så tänkte jag strächa lite för att imorgon ska vi kunna gå ner på både spagat och jag kan bara ena, och den andra halvt.. Så ikväll får jag väl sätta mig och glo på big brother samtidigt som jag sitter och strächar.. Najs! Haha, nej men jag och Olivia lovade varandra att strächta varje dag, haha vi får se hur länge vi orkar det..
Men nu så ska jag gå, ha en det fint!

I don't know who you are... lalala

Haha, några lagom snygga bilder.....
Nu sitter jag i min one piece och dunkar musik.. Men nu så ska jag sluta sitta här och glo, jag har ett rum som ser ut som ett bombutslag. Bäst att jag städar det nu. Hejhopp.
Ps. Imorgon ska jag lämna in min kamera på lagning. buhuhu :(

<3

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse
..When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?..


Facelook


Outfit


Nytt


Help me someone?

Snälla kan någon hjälpa mig!
Jag råkade vrida på den där saken som är en pil på, för den var ju sönder.. Så jag råkade knäcka den lite, så nu går det att fokusera med den och så, men den sitter jättejätte löst? tror ni att jag måste lägga in den på lagning? eller är det normalt? Plus att när jag vrider på den knarrar den jätte mycket?

min älskade kamera :(

Vill bara säga att min älskade kamera har gått sönder :(:(:(:(:(.. jag vet inte hur, eller hur det gick till? men den är iaf sönder.. Det går inte fota med den och den där fokus grejen där framme går inte att röra, så det går inte att fokusera på nått! Någon som kan hjälpa mig? :s
Åååh, så jag får vänta hela helgen sen på måndag ska vi lämna in den på lagning!
Usch hur ska jag klara mig att inte fota på två dagar, haha seriöst.. jag har alltid kameran med mig och fotar allt och alla.. och nu kan jag inte det?! och desutom har jag ingen mobil kamera.. så jag har ingenting! förutom en dålig datakamera.. funny.

buhuhuhuhuh...

Kväääll

Hejsan!
Nu så har jag precis ätit en god middag som Matilda gjorde till Matilda Rosanna och mig. Mums! Kyckling med pommes å beanessås! yummie! Ikväll är det bara vi hemma, mamma och pappa är hos några kompisar, så ikväll blir det en lugn hemmakväll, riktigt skönt faktiskt! Men nu ska jag tjocka mig med lite godis och massa gott! Ha en bra kväll!
<3

dusch.

Tjena!
Nu kommer jag precis direkt ut från duschen, sköönt!
Idag så händer det inte så mycket tror jag, ikväll så kommer Malin hit kanske för jag och Matilda är ensamna hemma, trevligt! Men innan det har jag ingen aning om vad jag ska göra?.. Men nu så ska jag föna håret och fixa mig lite. Bye!
Ser ut som en tjockis, men så kan det va ibland. Plus att jag inte har något smink på mig, så ser förj*vlig ut.

Min dag i bilder

Haha gillar att man ser mig i bakrunden (datanörden själv)
hihi, malin e snigg!
Den bjuder jag på ...
Haha! hon skulle göra så hästen kollade hit, så hon började hoppa runt som en galning! Normal? .. inte för 5öre
Gullig!
vi e coola<3333333333333
Den bjuder jag också på...
Så det var några av alla bilder som togs idag.. Sen så har vi en del som togs igår också!
Kan berätta lite snabbt om igår och idag.
Först igår kväll kom Malin och hämta mig, och vi åkte till henne och hade det trevligt, eller trevligt och trevligt.. vi hade typ slagsmål varannann minut om varenda liten sak, men ja! Vi är som vi e. Sen efter några timmar så ska vi gå och lägga oss, så vi sätter på ett sånt där band, ni vet sånt som man hade när man var liten.. det var iaf Findus och Pettson eller vad de nu heter. Hahah, då kände man sig verkligen som liten igen, fast vi var nog inte tysta någongång när vi lyssna. Hur som helst så somna vi efter en låååång stund, eller jag gjorde det. Sen dagen efter gick jag upp klockan HALV 8(PÅ ETT LOV?!!!!!!) ja, så börjar jag fixa mig och malin går upp vid 8 och börjar fixa sig med.. Sen låg vi som döda fiskar i varsin soffa tills klockan 12 eller nått? och då gjorde vi brända pommes frites med mucho salt... mums! jaja, sen kom hennes mamma hem, så hon stjusa oss till bussen och vi åkte in till täby och shoppade loss! Fick med mig 1par jeans, 2linne-t-shirt och en klänning, MUCHO nöjd! lägger upp bilder på det imorgon. Sen efter en shopping med skratt och failar så åkte vi hem. Sen åkte jag hem typ, and now im here! och tråkar galet, så det blir roligt, hahaha! Ååååh, jag är så konstig. Det är bäst att jag slutar skriva nu.

HA DET BRA!

hos malin


bild från nyss..
Vill bara säga att vi har det sjukt najs här.  uppdaterar mer sen.

hemma hos malin

Tjenare alla coolingar ;D
Nu sitter jag hemma hos malin.
malin duschar nu så jag passade på att blogga lite, det kommer nog inte bli mycket uppdatering ikväll, men jag har med mig kameran så bilder kommer kanske upp imorgon! Jaja nu så ska jag kolla vidare på datan.. Puuss¨


min snygging <3
Älskar dig bästavän.


majlin

Haha yeah, några bilder från nyss!
Hej på er!
Idag blir det Majlin, rooligtroligt! Har ingen aning om vad vi ska göra, men något kul iaf!
Vad ska ni göra idag?
Puuusss
Haha, känner att det blir många onödiga inlägg som det här inlägget, nu på det sistonde... MEN jag uppdaterar iaf!

vårkänsla.

Godmorgon!
Idag när jag vaknade och kollade ut fick jag världens vårkänsla. Himlen är klarblå. Solen lyser. Och fåglarna kvittrar. Satan va skönt säger jag bara! Så idag är jag på lite bättre humör!
Idag ska jag iaf inte göra så mycket, kanske vara med Malin. Men vi får se.. Hon är ju sjuk, stackarn!
Men nu så ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig ordning.
ha en fin dag, gott folk!
Utanför mig nu!
Ljuset blev jätte konstigt på bilden, menmen ..

Jag (del 3)



På bild: Jag   Fotograf: Självutlösare   Kamera: Canon 1000d

ny design

NY DESIGN!
På min data syns inte designen?! eller bara om jag trycker på förgranska, lite svårt att förklara? men om ni ser den(?) tycker ni den blev bra?
om ni inte ser den, kommentera det gärna då :)
Kram

design

Hejsan!
Vill bara säga att jag fick tag på Malin tillslut, haha! Men vi åkte inte och shoppa idag utan vi ska nog göra det på torsdag eller fredag. Så idag ska vi kanske åka till Norrtälje och hitta på nått kul.
Juste, jag har hållt på och kodat på en ny design nu dom sista timmarna, så nu är den klar! Lägger in den snart eller ikväll!
Ciao
Smygtitt..

Jag (del 2)


På bild: Jag   Fotograf: Självutlösare   Kamera: Canon 1000d

Haha den första bilden, jag var tvungen att cencuera *stavning* i mitt ansikte där, för jag såg ut som om någon hade dött, men andra ord mycket ledsen... Hahah!

irriterad

Tror ni att man får tag på Malin? Nej... som vanligt.. SNÄLLA MALIN NÄR DU SER DETTA RING TILL HEM TELEFONEN!!! Eller svara på alla tusentals inlägg jag har skrivit i din logg! Seriöst, hon är alltid inne på facebook, MEN ALDRIG NÄR JAG ÄR INNE!!! Maliiiiiiiiiiiiiiiin!! skit på dig.


Hhehee, sorry malin men SVARA!!!!!!


Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden, för malin är rädd för hundar.. hhahahaa!!!

Täby eller Stockholm

Hej på er alla!
Idag kanske jag ska åka och shoppa med Malin, Om jag får tag på henne. Vilket är sällan man får... Jaja, så då blir det shoppa som jag har längtat till något otroligt mycket. Shoppa borde vara det roligaste som finns.
Men ja, jag skulle egentligen hängt med mina systrar och shoppa men då hade jag fått åkt in själv till stockholm och möta upp dom där, och det orkade jag inte.

Men nu så ska jag äta upp min fil med crunchy sen så ska jag försöka få tag på korven. Ha en fin dag!


snyggaste killen i hela världen.

RSS 2.0