bloggpaus

-BLOGGPAUS-
jag har för mycket saker att göra just nu, liksom dom sista dagarna innan jag får sommarlov och betygen sätts, och jag har fortfarande inte jobbat ikapp den veckan jag missade när jag var i kreta. Så nu måste jag faktiskt sattsa mer på skolan, så jag iaf kan få ett någolunda bra betyg.  Men sen när jag kommer tillbaka kommer allt vara som vanligt fast lite bättre, har många planer inför bloggen så den kommer bli bättre, ny design kommer också det komma. MEN NI FÅR HA DET BRA. sen får vi se när jag kommer tillbaka.
Puss / kajsa

varför alltid jag?

Asså, jag MÅSTE vara det oturigaste människan på hela världen... Det är alltid mina saker som försvinner eller nått... och ja nu undrar ni säkert vad som har hänt nu.. JO MITT BANKOMATKORT ÄR BORTA.. seriöst jag får damp. men den här gången var det iaf inte mobilen. Och juste nu kom jag på att jag har glömt alla mina saker i skolan som jag skulle jobba ikapp den här helgen. HELVETE. jag är nog född till att ha otur.

be mine

-It’s a hard thing faking a smile when I feel like I’m falling apart inside-

bloggpaus?

Jag känner att min blogg verkligen suger just nu. Så jag funderar på att ta en bloggpaus. Men jag har inte riktigt bestämt mig än.. jag får se ikväll. Jag mår verkligen prima just nu även fast jag har vääääääääääääääääärldens ångest och bara vill gå och dö just pågrund av det, så ja.. jag kommer troligtvis ta en bloggpaus så jag kan fixa allt som händer just nu, jag hänger verkligen inte med längre? dagarna bara åker förbi. Men jag ställer frågan till er läsare!
Ska jag fortsätta? eller ska jag ta en bloggpaus?
/kyyyssar


HEEEEELVETE

FÖRUTOM MED ATT DET HÄR HAR VARIT VÄÄRLDENS SÄMSTA DAG IDAG SÅ SKA DETTA HÄNDA........ ÅÅÅÅH JAG ORKAR INTE. :(:(




är iaf hemma hos malin nu, så hon får mig iaf att bli glad och får mig att tänka på annat. Men åååååååh, jag har världens åååångest. NEJ NU MÅSTE JAG GÅ. HEJDÅ

-

Tjenare!
satan vilken lång dag det har varit idag, och ändå är den inte ens slut?! Men snart ska jag iaf dra iväg på träning, vi ska typ träna inför marknadsafton som är nu på fredag. Usch det kommer inte gå bra känner jag... Men nu måste jag gå ut med hundarna och börja fixa mig.
Hhahahaa, någon gammal bild från 5,6 ? Saknar den tiden när alla vi tjejer var med varandra.
FJOOOORTISBILD btw, fast vi drev där..

trött tjej

Godmorgon!
Idag är det just en ''jag orkar inte fixa mig'' dag, så idag får det bli en knut med ett par sköna kläder, asskönt faktiskt! Det är ju bara tisdag idag så jag har en hel vecka framför mig... ååååh det får mig att må illa! Men nu måste jag skynda mig till bussen! vi hörs när jag kommer hem! HA EN FIN DAG!

my heart

my heart is perfect,
just beacuse you are inside<3

ont i huvudet

Tjenare snyggingar!
nu sitter jag världens huvudvärk som bara kan gå och dö! :S Usch! NÅGON SOM KAN BYTA HUVUD MED MIG?
hur som helst efter skolan idag så gick vi till konfan och tränade lite på våra sånger tills när jag konfirmerar mig (4 juni) det gick väl inte så jätte bra.. men det kommer nog gå bra sen! Haha och juste idag så blev jag uteslängd från lektionen för att jag skrattade för mycket! Haha, jag kunde verkligen inte sluta garva! Men nu dör jag snart pågrund av min huvudvärk så jag orkar inte skriva mer. Ha det bra!

big brother.

Tjenare snyggingar!
Nu så håller jag på väntar tills bigbrother börjar och samtidigt smsar med två gullisar. Men nu måste jag skynda mig till tvn.. Vi hörs efter bb! Puss<3
snyggtjej_96
Naaat.

min bästavän

Jag älskar dig Malin Rydberg. Tillsammans kan vi klara ALLT.

(igga mig på bilderna så är ni snälla ;) )


why should we always be so serious

Nu är min kära morfar hemma hos mig så ikväll är det ingenting planerat. Ska bara ta det lungt, galet skönt faktiskt! Har fortfarande inte återhämtat mig från kreta, jag sov knappt någonting inatt heller. Men sånt är livet!
.
Imorgon iaf så ska jag nog kanske träffa malin om hon har tid? hon har aldrig tid den kvinnan ;)
Men nu så ska jag proppa i mig massa gott för på måndag då ska jag börja träna och ta tag i min kropp.. Det är inte direkt så att jag ska banta eller så, men jag måste verkligen få muskler och framförallt kondition.

like a dream

photo by me

do you know.


Hej!
nu sitter jag och kollar igenom vilka bilder jag ska lägga upp på facebook från kreta. Det går inte så bra direkt.. Så jag slutar nog nu och fortsätter sen ikväll. Så lat som man är.. :p
Men idag så påstås det iaf att jorden ska gå under.. usch jag tror faktiskt på det. Men ändå känns det lite konstigt att just helt plötsligt kommer en gubbe och säger det för att det står i bibeln att just idag går jorden under? nej det låter lite konstigt. Men tänk om han har rätt? då dör jag. Så nu sítter jag här helt livrädd.
Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. Puss o hej!

who's gonna save the world tonight?


-hemma-

Tjjjeeenare gott folk!
Nu är jag hemma i svergie igen! jag måste säga att vi har haft det otroligt underbart i Kreta. Det går knappt att förklara hur skönt det har varit att vara borta från allt här hemma. Längtar redan tillbaka! :/ Hur som helst, vi har iaf badat, solat, ätit massa goda glassar, dansat, ridit på en såndär tjursak, skrattat, åkt ut på spännande saker.. och ja ni vet allt sånt där kul man gör utomlands! det har varit hur kul som helst. Skulle lätt kunna åka dit igen!
Och ja, om jag är brun.. nej skulle jag säga! visst har jag fått lite färg. Men jag är inte direkt som dom där som blir hur bruna som helst.. nej, men huvudsaken är att jag har haft kul, och det har jag verkligen haft! :D Hur har ni haft det här i svergie när jag har varit borta då? ;) Haha, skulle tro att jag har haft det liiite bättre..
Nej nu måste jag packa upp allt, jag kom ju hem klockan 4 på natten så orkade inte göra det då ..
Första bilden från kreta..

BYE!

två lagom snygga systrar just nu.
Detta blir då alltså det sista inlägget inna jag åker.. Vi ska åka om en halvtimma typ, så passar på att skriva ett inlägg nu för jag kommer antaglien inte skriva något mer under veckan om jag inte hittar en data förstårs! Men ja, jag är iaf sjuuuuuukt nervös nu. JAG HATAR ATT FLYGA. åååh nu blir jag ännu mer närvösare. Hur som helst, ni får ha det bra , och så får jag ha det bäst. HA DET GÖTT GOTT FOLK! Kyyyyysssar!
kommer sakna er alla. men vissa lite mer än andra.. Åh kärlek till er! ni vet vilka ni är <3

äntligen klar

ÄNTLIGEN klar! jag tror iaf att jag har packat klart nu.. 9 minuter över 12. BRA JOBBAT KAJSA! och jag försökte redan att börja packa vid klockan 6, så ja det gick som det gick. Men nu tror jag allt är nerpackad. Nej juste bara för det kom jag på en sak som jag hade glömt. Men skitsamma. Kanske skriver ett inlägg innan jag åker imorgon. Om inte, då hoppas jag att ni har det bra här i Svergie.. Hahah hörde att det skulle bli dåligt väder här när jag är borta, men oopps;) sorryy.. mohaha! Nejmen. Kommer sakna vissa personer ngt otroligt mycket. Men nu måste jag sova. Godnatt!
-bild från turkiet något år..:)

PANIK.

NU ÄR KLOCKAN ELVA OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE PACKAT, OCH DESUTOM INTE TRÄNAT INFÖR MITT PROV IMORGON, OCH INTE DUSCHAT HELLER... JAG HAR INTE ALLS PANIK ASSÅÅÅ...  JAG MÅÅÅÅÅSTE PACKA!!

paaacka

Herregud. Jag är verkligen inte bra på packa. Jag åker imorgon till Grekland ju som ni kanske vet. Och jag har ännu inte börjat packa än.. vanligtvis brukar jag packa en vecka innan, men nu sitter jag liksom här.. oj jag ska typ gå och lägga mig snart och jag har inte packat, haha nejmen asså jag känner mig liiiite smått stressad nu. Och väääldigt mucho nervössss inför att flyga, jag är verkligen huuur flygrädd som helst!
MEN NU MÅSTE JAG PACKA. VI HÖRS!
- kommer sakna dig bästavän

Hemma

HEJ BLOGGISH!
nu har jag kommit hem från träningen det gick inte så bra hade ont i ryggen och var huuuuur trött som helst, det kändes typ som om jag hade solsting, eller vad det nu heter?! Menmen, jag lever! och om 2 dagar då är jag i Grekland :D wihooo! då blir det ännu mer solande :) men ska iaf hoppa in i duschen nu så vi hörs!
JUSTE JAG HAR FÅTT MIN NYA MOBIL NU OCKSÅ :D men jag har inget kontantkort än så ska köpa det imorgon, sen blir det prima! jaja, nu måste jag gå. Kyssar'

träning

Tjena!
Nu så håller jag på prata med en söt person och samtidigt försöker fixa mig.. det går väl som det går, haha! Menmen, idag är det iaf sista gympaträningen innan jag åker till Grekland.. Åååh kommer sakna alla gympatjejer även fast jag bara är borta en vecka! Jag kanske inte visar så mycket hur mycket dom betyder för mig, men det gör dom verkligen. Ngf i mitt hjärta! Hur som helst, nu ska jag fixa mig och sen dra iväg till träningen. Vi hörs sen när jag kommer hem!
Kärlek till vädret ute föresten, jag höll på dö idag i skolan när jag gick med jeans och tjocktröja...

Dag 40

(Dag 40 - En bild på ditt rum)

Skolan

Hej nu sitter jag i skolan med jennifer, tobbe och jesper.. vi håller på jobba med islam och jag fattar ingenting.. :s fick också nyss världens utskällning av min lärare för att jag inte hämtade min data själv?! asså seriöst, damp. Sen så slänge Ante en spindel på mig, asså usch jag tror jag aldrig har skrikit så högt och sprungit så fort. Så nu pratar jag inte med Ante, eller Håkan längre.. Okej jo det gör jag men jag tänker inte göra det längre.. Men, nu kommer min lärare så måste gå. Puss!


av allt.

av allt i världen jag borde tänka på just nu. är du den ända som är i mitt huvud.

he makes me smile

jag älskar höra din röst. du får mig att rysa varje gång.

skype

Hej!
Nu sitter jag och snackar med hampus, eric och någon oskar? haha.. jennifer drog nyss.. Menmen! Blogg.se har som sagt som ni kanske vet dampat.. men nu så är det fixat tror jag! så jag tänkte skriva ett litet inlägg nu :p idag så har det iaf varit en fett seg dag i skolan, och här hemma också.. har typ bara legat ute och pressat solen, så nu är jag typ bränd, fiiiiint. Nejmen, jag åker ju till Grekland om 3 dagar :D wihoo!
Men orkar inte skriva mer, Puuss!

Dag 39

(Dag 39 - Favorit klädsel)

en fin person

Hej på er alla.
Nu så har jag precis kollat klart på bigbrother och nu funtar jag på om jag ska sova.. har iaf hela kvällen chattat med en riktigt söt person. Åhh... Jaja, detta blir det sista inlägget för idag för orkar inte skriva något mer och har inte heller något intressant att skriva mer än att mitt liv rullar på riktigt bra nu! men sovgott alla sötnosar :*

tidsfördriiiv igen

När var du senast utomhus och vad gjorde du då? För någon timme sen, jag satt ute och drack läsk, haha kulliv asså. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Emma erikssons blogg Vad har du på dig? Mjukiskläder Drömde du något inatt? I så fall - vad? att jag fick träffa Justin bieber . När skrattade du senast? Idag
Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En hylla, spegel. Har du sett något konstigt på sistone? Inte just nu, men ah. Vilken var den senaste film du såg? Justin bieber never say never. Tycker du om att dansa? Inte när alla står och kollar på, men om andra dansar med mig är det kul :D. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? ehm... jag har asmånga namn men.. william, natalie, isabell/isabella, tova, malina, malvina osv (mest flicknamn btw)

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? vaddå överväga?.. om jag skulle flytta utaomlands skulle det vara till Justin bieber. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? välkommen! haha nejmen vet inte ens vad pärleporten är för nått?! Vad tycker du om den här listan? rooolig.. -.-

Dag 38

(Dag 38 - En färg du gillar)

awwwwh!

Jag tror jag dör.... awwwwwh! så gulliga asså!

jag behöver hjälp av er.

Jag behöver verkligen er hjälp nu! Min brors flickvän ska köpa ut en mobil till mig imorgon, och jag vet inte vilken av dom här jag ska köpa?! jag måste verkligen ha en mobil innan jag åker till Grekland så jag kan lyssna på musik och sånt där ni vet! Finns det någon ni inte rekomenderar av dom två? eller en utav dom som är bra, isånnafall kommentera! snälla! det skulle vara jätte snällt!

bilder från igår

Tre suddiga bilder från igår .. Jag och söta Eric! Igga mig tack!

fixar.

Hej på er!
Nu så har jag precis kollat på reprisen på kvällen är din, det var en liten 10åring som fick träffa justin bieber. Seriöst, jag blir så avensjuk så jag gråter nu. Ni skulle ha sett mig när han pussade henne.. usch det rann floder :'(
Jaja, jag kommer också en dag också få en massa pussar av han! Åhh han är världens finaste kille.
Men ja, nu så ska jag snart börja tvätta mina kläder som jag ska ha till Grekland. JAG ÅKER OM 4 DAGAR!! wiiho!
men ha en fortsätt fin dag. Puss

baby, baby, baby ..

Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine
<3

Underbarrrr

Heej på er alla!
Idag så har jag varit i Hallstavik tror jag det hette, iaf det var konfakamp där! Askul faktiskt! vi gick runt på massa stationer och blablabla.. jag orkar faktiskt inte berätta så mycket för det hände verkligen asmycke saker. Herregud! Men nu är jag feta trött, så vi hörs! jag skriver mer om det imorgon :)
puss!
snygg brud.

Dag 37

(Dag 37 - En shopping affär du älskar)
H&M & Bikbok och newyorker

hemliiigt

TJENA NU SÅ ÄR JAG OCH MR. X PÅ ETT HEMLIGT STÄLLE. VI SKA SNART DRA HEM.... PÖÖÖÖSS!!!

hemllii

tjena!
nu sitter jag här med en hemlig person här.. hmm? vi ska snart dra till ett hemligt ställe.. så snart ska vi ta en hemlig buss oc göra en hemlig sak. vi ses när jag har kommit till det hemliga stället.
puss och kram/ från två hemliga personer..
hemlig just nu med mr.X ! vi ville inte visa våra ansikten för vi är lite rädda för att vi ska komma upp på falsksanning...

Dag 36

(Dag 36 - Favorit smink)
Mascara, eyeliner, roush (stavning?) och typ någon ögonskugga... Nej men jag vet inte.. Åh, denna var svår.

stress.

Usch.
Allting går så himla fort just nu. Jag hinner knappt tänka! och skolan tar livet av mig. Liksom imorgon så ska jag tydligen ha ett so prov på 3sidor vilket jag inte har svaren eller frågorna på. Sen nästa vecka då har jag 2 matteprov, 2 redovisningar om min prao som jag skulle ha gjort för längesen, sen en hel jäkla uppsats om en ?köttbulle? asså..... och sen åker jag liksom till Grekland på torsdagen så jag undrar hur jag ska hinna allt det där på 3 dagar. Nej jag känner att jag måste ta tag i alla saker nu. Så jag hoppas ni har förståelse att det inte kommer bli så rolig/bra bloggning dom sista dagarna. sorry, men skolan går före bloggen faktiskt.
ganska snygg faktiskt.

matildas design

Nu så har jag precis gjort om min systers design. Jag gjorde den verkligen assnabbt, säkert på 20min eller nått sånt.. Haha! så den blev som den blev. Men hoppas hon blev nöjd. Kolla gärna in hennes blogg hääär !
cpbild från i sommras.

-obeskrivlig-


du är för svår för att sätta ord på. du är så vacker. jag kan inte säga att jag är kär, för det är jag inte. men det är någonting. någonting. jag inte kan förklara.

det finns alltid sånna som du.

jag är så  trött på att det alltid ska finnas någon som ska förstöra. jag är så trött på falska personer. jag är så trött på allt just nu.. idioter.

okej.

Hej på er!
Det har varit en okej dag idag. Förutom en del saker. Annars rullade den på hyffsat bra, min klass var ju på brandstationen och där fick vi göra massa saker, faktiskt ganska roliga. Men nu är jag livrädd för att åka buss, moppe och bil efter jag såg en film där.. Så ja, jag tänker typ ha hjälm på mig när jag tillomed åker bil.. skämosido. Nejmen, nu så ska jag fixa mig ordning för gympan, och sen försöka få tag på några jäkla papper, för tydligen har vi prov imorgon? och jag har inte ens kollat på papprena? Bra kajsa.. BRA!

Dag 35

Dag 35 - Någon/några som betyder mycket för mig
(Dag 35 - Någon/några som betyder mycket för mig)
Min alldeles egna bästavän. Hon har alltid varit vid min sida och stöttat mig oavsett vad. Jag älskar denna flicka något otroligt. Hon betyder mer än vad jag själv anar. Jag skulle aldrig klara mig utan henne. Hon är som en syster för mig <3

Från den sämsta dagen.. till den bästa

FRÅN DEN SÄMSTA DAGEN.. TILLS JAG FICK REDA PÅ DET HÄR.. SÅ BLEV DET HÄR EN UTAV DOM BÄSTA DAGARNA I MITT LIV.. JO FÖR VET NI VARFÖR? DET ÄR SÄKERT NU ATT JUSTIN BIEBER SKA TILL SVERGIE. NI ANAR INTE HUR LYCKLIG JAG ÄR. JAG ÄR UNIVERSIUM LYCKLIGASTE TJEJ. JAG HAR SKRIKIT ÄNDA SEN JAG FICK REDA PÅ DET. JAG VAR TILLOMED TVUGEN ATT GÅ UT FÖR ATT MIN SYSTER BLEV SÅ ARG.. SÅ HELA BERGSHAMRA HÖRDE NOG MIG SKRIKA.. JAG HAR TILLOMED SATT MIG NER I MINUTER OCH BETT TILL GUD ATT JAG SKA FÅ FÖRSTA RADEN PÅ HANS KONSÄR! DET HÄR ÄR SJUKT. DET HÄR ÄR MIN DRÖM. OCH DEN KOMMER GÅ I UPPFYLLELSE. JAG MÅSTE DRÖMMA. JAG MÅSTE BARA DET, FÖR DET HÄR ÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT. JAG HÅLLER PÅ DÖ. MIN ÄLSKADE IDOL KOMMER TILL SVERGIE. JAG ÄLSKAR HAN. HELT SERIÖST. JAG VET DET ÄR OMÖJLIGT ATT ÄLSKA NÅGON SOM MAN INTE HAR TRÄFFAT. MEN JAG GÖR DET. JAG ÄLSKAR HAN. UTAN HAN HADE JAG INTE VORIT SÅ HÄR LYCKLIG JUST NU. OH MY BIEBER. JAG ÄR GALET CHOCKAD. DET TOG MIG TYP 20 MINUTER FÖR MIG ATT SKRIVA DET HÄR FÖR ATT JAG ÄR SÅ SKAKIS.. SHIT.
VÄRLDENS FINASTE . PUNKT SLUT .

sämsta dagen ever

Jag säger bara ett ord. Sämstadagenever!
Usch, vill bara glömma denna dag. Sämst. Sämre. Sämstastedagen.
Nu så ska jag lyssna på en person som får mig på bra humör. Justin Bieber.
Han är den ända som kan få mig på bra humör nu, bara att få se ett klipp eller en bild på han får han mig att bli alldeles galet glad.
Hoppas ni har haft en lite bättre dag än mig, för den här dagen som jag har haft har varit äckligt dåligt. Allt har gått dåligt verkligen. Ha det bra
btw..Väldigt snygg bild där uppe andra raden längst till höger måste jag medge faktiskt.. Men ha-ha-ha... bajs.

Dag 34

Dag 34 - Tre sak
er jag ska göra innan detta år är slut
(Dag 34 - Tre saker jag ska göra innan detta år är slut)
*Åka till Grekland med min syster, mamma och pappa! wiie..7 dagar kvar :D Längtar galet!
*Gå på Justin Bieber konsert! JAG SKA det.. det spelar ingen roll om biljetterna tar slut till Globen och jag inte hinner köpa, för isånnafall åker jag till vilket land som helst för att få se han.. JAG SKA, jag ska bara få höra min största idol live.. Det är min största dröm. JAG SKA se han live, no matter what.
*Åka på träningsläger med bästa ngf till Italien :D Wohoooo, bara typ 80-90 dagar kvar! L-Ä-N-G-T-A-R!
Snyggaste bilden på oss.. eller vad säger ni?
Bjuder stort.

mot skolan

ubersnygg.. eller? naat.
Men hur som helst nu drar jag till skolan! hörs sen när jag kommer hem! jag har konfa efter skolan så jag åker direkt dit och sen hem! men ha en fin dag.

han är för underbar

HAHAHAH, SÅ SANN! HELT SERIÖST! JUSTIN BIEBER IN MY HEART.

Angående min design?

Jag ser inte min nya design? Ser den jätte konstig ut på eran data också?! Jag har testat att trycka på f5 flera gånger men det funkar inte? åååh, jag blir så aaarg!
KOMMENTERA GÄRNA OM NI SER DEN ELLER INTE! SKULLE VARA JÄTTE SNÄLLT!
såhär ska den iaf se ut!

NY DESIGN

UT MED DEN GAMLA..
IN MED DEN NYA...

Dag 33

(Dag 33 - Någonting jag saknar väldigt mycket)
När man var liten. Man hade så mycket roligare då.. Om man tillexempel var hemma, då kunde man nästan göra allt, gå ut och leka.. leka med barbies.... göra kläder till dockorna.. leka kull.. gömma sig.. ja nästan allt! Nu om man är hemma, vad gör man? man går ju inte direkt ut och leker.. nej man sätter sig vid en dator och får dåligt samvete sen för att man har suttit där hela kvällen.. Nej usch. Man kan ju ifursej göra allt det där nu med.. Men man har ju absolut ingen fantasi, och jag skulle aldrig klara av det nu för usch vad tråkigt.. som när jag praoade på dagis, dom ville ju leka med barbies med mig och jag tänkte ah visst. Sen när vi väl skulle leka, jahapp... hej mitt namn är lisa.. nejmen asså jag visste inte ens hur man gjorde, så det slutade med att jag gick där ifrån.. haha! men ja som sagt man hade så mycket bättre fantasi när man var liten, och allt verkade så mycket lättare då.

buuussen

Någon bajs bild bara..
Nu drar jag ner till bussen mot träningen! Hörs när jag kommer hem. Lägger in den nya designen då också :)

tjenare mannen!

Tjenare!
Nu så har jag kommit hem från skolan och sitter just nu och lyssnar på justin bieber <3 Ååååh, alla har mobbat mig i skolan idag för att jag älskar han? Asså egentligen jag fattar inte vad det svåra är? jag gillar en kändis? so what? det finns tusen miljoner som är lika desperata som mig? liksom bara för att det är just justin bieber är det fel? nej jag blir så arg på sånt. Justin Bieber är min största idol, och jag kommer inte ändra på det för att någon annan tycker att han är bög? eller vad ni nu tycker.
Hur som helst, snart ska jag dra till gympan och träna! Kuligt! Hinner tyvärr inte lägga in designen tror jag, men vi får se?
Nu så ska jag fortsätta lyssna på jb, så ni får ha det bra!

Outfit


Tröja- H&M
Linne - H&M
Jeanstights - Bikbok

morgon

Godmorgon suunshiine's !
Nu så har jag snart precis fixat mig klart, har lite saker kvar att göra! Men såhär ser jag ut idag. Man kanske inte ser så mycket eftersom jag tog med en dålig data kamera, men lägger upp en bättre bild sen när jag kommer hem kanske!
Glömde säga att jag blev klar med designen igår, men det är jag äntligen nu! Så jag kanske lägger in den sen när jag kommer hem? låter det bra?
Men nu måste jag fixa mig, byye ! have a nice day!

du är för viktig för att glömmas.

-jag älskar dig!
Hejsan bloggish!
Det har varit ursel uppdatering idag, men jag har verkligen inte haft någo lust att blogga, desutom inget att blogga om?! Men idag så har jag inte gjort ett skit iaf.. Legat som en korv framför datan och kodat på min design.. Kul liv! Haha, men jag kände att jag inte orkade göra någonting idag jag har gjort saker varje dag på lovet och det här var ju den sista dagen på lovet då kände jag att jag var tvungen att ta det lungt nån dag! Så idag fick bli den dagen. Vad mer? skolan börjar ju som sagt imorgon. IT'S SUCKS. Vill verkligen inte tillbaka dit.. Men som tur är åker jag snart till Grekland!! WIHOOO 9 dagar kvar! siiick.. jag måste börja packa snart..

gulliit

åååh, jag satt och kollade på gamla gympa videos! Och så hitta jag blandannat dom här videosarna.. Titta så små vi var, så gulligt! Och vi var ju grymma! :) Det där var tider det där. Man var så närvös så man knappt kunde stå upp. Jag tappade tillomed andan på en tävling, eller en tävling var det nog inte.. flera gånger hände det. Och stuka foten gjorde jag också på en tävling och fortsätta köra och ändå vann vi guld! Herregud! Man blir så glad av att kolla på sånna här videosar! NORRTÄLJE GYMNASTIK FÖRENING I MITT <3

världens finaste

Ååh, jag börjar seriöst gråta. Någon finare är existerar inte.

Dag 32

Dag 31 - En före och efter bild när jag fixar mitDag 32 - Något jag vill göra just denna sekund
(Dag 32 - Något jag vill göra just denna sekund)
Träffa Justin Bieber ..  :/<3

Tidfördriv

10 snabba

Fanta VS Cola
Solsemester VS Vintersemester
Fisk VS Kött
Hund VS Katt
Dusch VS Bad
SMS VS Samtal ( beror på vem )
Snygg VS Rik
Guld VS Silver
Blond VS Brunett
Chips VS Godis

Om du fick träffa vilken kändis som helst vem skulle du valt?
Behöver jag ens skriva det? Men okej Justin Bieber såklart. Min största idol. Skulle göra vad som helst för att träffa han. Desutom är han väääärldens snyggaste kille, jag svär.

Favorit färg? Lila :) hehe, justins favvo också :D

Vad skulle du gjort om du fick 1 miljon? Åkt på alla justin bieber konsärer åh såklrt shoppat :D

Vilket är ditt favoritland och varför?
Hmm... svår! jag vet faktiskt inte.

Är du ihop med någon?
justin bieber.. haha nej men nej det är jag inte.

Beskriv dig själv med TRE ord bäst, bättre än bäst, bästast

Hur lång är du?
162, 163 ?någonting

Har du någon piercing eller tatuering? 2 i öronen

Vad anser du om plastikoperationer?
det är välonödigt egentligen.. men om man inte mår bra av sitt utseende är det väl rätt okej att göra någon opration.. Det får bara inte gå för långt, så man typ ser ut som kissie.. haha nejmen! jag har ingenting imot det sådär..

you.

take another chance, take a fall, take a shot for you.

Dag 31

Dag 31 - En före och efter bild när jag fixar mitt hår
(Dag 31 - En före och efter bild när jag fixar mitt hår)
1:a bilden (helt normalt utan att plattat eller duschat)
2:a bilden (efter duschat)
3:e bilden (uppsatt, plattat osv)
4:e bilden (fixat)

förskyld

TJOBRE.
Det är astråkigt väder ute idag, så jag är lite halvt deppig, desutom är jag förskyld. Så idag får jag sitta inne och tycka synd om mig själv, haha nejdå! men har precis tagit en lång skön dusch och håller på att koda en ny design just nu. Ganska tråkigt faktiskt, men jag får tänka possotivt, för att om 10 dagar då slippar jag det här äckliga vädret och allt skit för då åker jag till Grekland. Är sjukt taggad, jag har ju aldrig varit där förut så det ska bli riktigt kul! Börjar faktiskt få lite resfeber nu :D .. men nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödigt, nu måste jag fortsätta på designen.

HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG!
Ååååh, just nu är min kära syster i underbara varma turkiet.. :( saknar dig <3

RSS 2.0