my hero

haha, kör på utan smink och ofixat hår ikväll... snyggt -.- ! men orkar helt seriöst inte fixa mig, typ såå trött är jag..

Yey! min kväll är räddad! För alldeles nyss ringde min älskade vän Malin och fråga om hon kunde komma hit. Så nu är hon påväg hit! woho! om inte hon hade ringt då hade jag seriöst liggit i min säng framför datan hela kvällen, kul valborg? naaat. Men nu så är den som sagt räddad! jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men någonting roligt blir det iaf :D
Jaja, nu så ska jag kolla om hon har kommit, see yah!

Dag 30

(Dag 30 - Två saker som händer mig ofta)

1. Att jag tappar bort saker...
2. Råkar säga saker som jag tänker..

Uuups..



underbara dagar.

bilder från en dag i veckan. Underbart!

wooooho

Oh herregud! jag åker till Grekland snart.. och jag har inte ens köpt någon bikini?!
Desutom ingen mobil heller? liksom jag måste ha det när jag ligger på stranden, så jag kan lyssna på justin bieber låtar.. för en vecka utan hans musik eller bilder på han? nej det går inte. JAG MÅSTE KÖPA EN MOBIL OCH BIKINIS!!
PAPPA?!
haha ^^

l.o.v.e

| copyriiight |

han är bättre än bäst.


Den här texten där nere är jäkla bra asså..!


Is gay? He has a girlfriend.

Can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.

Is ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive, and he's on millions of posters everywhere.

He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.

He's heartless? Listen to pray.

He's unsuccessful? 17 years old, 30 songs, 4 albums, 9 music videos, 1 movie, 1 book, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.



åååååh, han är bättre än bäst. jag älskar han!



more pics


en person. en endaste person.

jag har aldrig varit så här arg. det är riktig ilska. jag skulle kunna slå ner vem som helst just nu förutom han. jag tror jag dör. idiot. seriöst. jag vill bara skjuta någon nu.
(förlåt för detta inlägg.. men jag tror ni inte anar hur arg / besviken jag är just nu)

Fina du.

5 bilder från idag. (Lägger upp fler bilder ikväll)
Hej på er! Har haft galet kul igår och idag, jasse har ju varit här! och vi har haft det galet najs! Vi har pressat justin bieber! Ååååh min idol! och skrattar varanann minut typ. Älskar den flickan asså! Men ja, nu så har hon åkt hem.. haha hon höll på missa bussen när det var 5 minuter kvar tills bussen gick satt vi liksom vid datan så fick fick cykla allt vad vi hade ner till bussen och springa sista biten, hahah! Men nu så ska jag hitta på nått, orkar inte skriva.
pösssss..

Dag 29

(Dag 29 - En bild på mig och en kompis som badar)
Jag älskar dig Alexandra! Du betyder otroligt mycket för mig.

älskling

Snyggare än dig finns inte. Ingen fattar nog hur kär jag är i dig. Jag måste träffa dig. Jag MÅSTE det bara!

godmorgon

Godmorgon!
Nu så har jag och Jasmine precis vaknat. Vi gick och la oss vid 4 för att vi kolla på justin biebers twitter var 5 minut.. och sen på massa jbbloggar, och lyssna på hans låtar..BESATTA? svar ja... hehe! nejmen, nu så ska vi gå upp och fixa oss och sen dra ner till affären och köpa jordgubbar :D
HA EN FIN DAG! :)
bilder från klockan 4 på natten, så förvänta er inte snygga bilder...

Just nu..

omb. hahah BJUDER STORT!
bjuder.
hhahah det var allt från oss . kommer ett inlägg inatt. puss puss

jasmine bajs

Just nu är snyggingen Jasmine här! Vi har det galet najs! Fast vi är skiträdda! Men nu så vi fortsätta pressa Justin Bieber älsklingen.. Så ni få hare bra!!!!!!

:'(

Världens finaste.
Jag gråter floder nu.. JAG VILL OCKSÅ SNACKA MED JUSTIN..... min syster har gjort det idag på msn och dom cama.. Det här är inte rättvisst.. JUSTIN BIEBER ÄR MIN! I LOVE HIM. I LOVE HIM... :(:(:(:( jag tänker gå och dö nu.. så alvarligt är det här.. det jag vill mest i livet är att prata med han, OCH NU SÅ HAR MIN SYSTER FÅTT GJORT DET, SOM INTE ENS GILLAR HAN? ååååååååååååh.... mitt liv går under. JUSTIN BIEBER ÄR MIIIIIIIIIIIIIIIN!!! jag tänker inte prata någo mer med min syster förens jag har fått hans msn!..... ååååååh..............

myself #2


myself #1


Dag 28

Dag 28 - En sång som får mig att må bra
(Dag 28 - En sång som får mig att må bra)

Jasmiiine:)

Godmorgon snyggingar!
Nu så har jag precis vaknat och idag så kommer snyggingen Jasmine hit. Woho! Men ja, nu så ska jag gå upp och börja fixa mig. Hoppas ni får en bra dag!
<3<3<3

JUSTIN BIEBER

Av alla personer i världen. Är det just DIG jag vill träffa. Justin Bieber. DU är den snyggaste person jag vet.
Oh my bieber. <3

why?


Vi båda vet att det är jag som kommer vinna.
Det är du som kommer falla.
Och jag som kommer va den som står kvar.
Vi båda vet att jag är så mycket starkare än dig.
Du är absolut den osäkraste människan som jag träffat.
Du behöver inte göra motstånd.
För du vet du kommer förlora.
Du kanske är starkare med 10 stycken andra runt omkring dig.
Men sen när vi står bara du och jag.
Då vet du och jag att du kommer stå där som världens minsta person.
Och tro att jag ska tycka synd om dig.
Nej du är den svagaste person jag vet.
Och jag kommer aldrig att älska dig något mer.
Du har gjort bort dig.
Allt för många gånger.







i have a dream


I have a dream. a dream that I will succeed. a dream that I must complete 100 percentout. I will succeed. I'll fixthis dream. no matter how much I will lose it. I'll fix it. it can takedays. it can take years. but in the end I get what I want. I will work hard for this.

Dag 27

Dag 27
- Tre saker som finns i mitt rum
(Dag 27 - Tre saker som finns i mitt rum)
-min lilla fotomakafjong 
- min data
- mina medaljer

just smile

Weheartit.com

kista

Godmorgon!
Förlåt för att jag inte skrev någonting igår.. men jag hade faktiskt skrivit ett inlägg men jag glömde bara publisera det, så jag skriver ett nytt idag ist.
Igår så var jag i alla fall i Kista c med mamma, martin och matilda! Det var otroligt mycket folk där så jag orkade inte kolla så mycket. Men jag fick med mig hem ett linne, en topp och ett par tights hem i alla fall.. Jag skulle ju egentligen letat efter mobilen som jag ska köpa och bikinis, men mobilen fanns inte där och jag hittade ingen bikini.. Great! Men jag fick med mig lite najsa kläder iaf ;) så ja, jag får åka in och kolla igen någon annan stans efter bikini, och mobilen tänker jag beställa från internet, det är nästan enklare så..
Men, nu så ska jag äta frukost och sen ska jag fota det som jag köpte igår! Have a muchoo god daj!

Dag 26

(Dag 26 - Tre filmer jag sett och gillat)
1. Never say never 3D
2. Twilight filmerna
3. Taken
Har inte så mycket att säga om filmerna, dom alla tre är sjukt grymma!

summer feelings

4 bilder från igår..
Jag låg ute och sola hela dagen igår.. otroligt skönt! Och om bara 17 dagar då åker jag till Grekland! Så det kommer bli mycket solande nu.. ska försöka bränna mig här i svergie nu, för det sägs att om man bränner sig innan man åker utomlands då bränner man sig inte där och kan bara ligga och steka hela dagarna, eller hur det nu var? Nått sånt där iaf;)
Men nu ska jag äta frukost, och sen lite senare på dagen då ska jag, mamma, sarah och martin åka till kista och shoppa lite :) Ska försöka hitta 2 bikini tills jag åker, och sen köpa en mobil! så ja! ni får ha en bra dag!
Puss

Dag 25

(Dag 25 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna)
Jag måste nog välja Breavheart! den har varit min favorit film ända sen jag var liten.. jag vet det är med bara krig och blod och allt hemsk.. Men jag tyckte det var jätte intressant när jag var liten. Så den filmen har jag alltid gillat! Den är så oroligt hemsk, men så sjukt bra! Och jag kan se den hur många gånger som helst!


sjuk


en sjuk kajsa..

Usch jag har blivit sjuk. Inte kul! Men jag har laddat ner never say never filmen, så jag är ganska glad ändå!:) Haha jag har kollat på den 3 gånger idag.. och den är 2 timmar ungefär .. Hehe, i love justin!

Men nu ska jag ladda in bilder från kameran.. bye

Dag 24

Dag 24 - En bild som inte är tagen i staden där jag bor
(Dag 24 - En bild som inte är tagen i staden där jag bor)

snyggaste jag vet

Justin Bieber är den snyggaste jag vet. Jag trodde aldrig jag skulle bli besatt av han för ett år sen eller nått. Men det är jag nu. Jag är totallt galen i den killen. Omb! Jag skulle kunna offra nästan allt för att få träffa han. Att få träffa han skulle betyda mer än ni nånsin tror för mig. Och det bästa med det hela.. Är att jag kommer få träffa han i sommar. Jag längtar ihjäääääl mig. Han är världens coolaste kille. Helt seriöst. Jag avgudar precis allt han gör.

Sjuk

Hej på er!
Hela min kväll har jag suttit framför datan och kollat på justin bieber klipp och pratat med Maja om våra planer. Jag håller nämligen på att bli sjuk.. bieberfeber.. haha nej men jag är dyngförskyld och har ont i halsen och fryser hela tiden.. Inte bra, eftersom jag har lov nu! Men jag får se det possotivt.. okej det finns inget possotivt! Men ja, nu ska släppa datan och umgås lite med familjen för det ända jag gör typ här hemma är att låsa in mig på mitt rum och dunka justin bieber musik och kolla på massa klipp på han, VIIILKET LIV... men som sagt. Justin Bieber är mitt liv.
men ni får ha det bra.
jag och gulligaste Maja <3

haha?

Haha, jag måste bara få skriva en sak..
Ni vet kanske att jag älskar justin bieber.. okej inte så svårt att inte fatta det med alla inlägg jag skriver om han. Hur som helst.. För ungefär 3,4 veckor sen var jag typ helt galen i justin bieber..  och jag är det nu med men, jag började iaf berätta om han i skolan och bara snacka om han hela tiden och var halvt huligan och sådär, ja ni vet bieberfeber ;) och då mobbade ALLA mig i skolan för de, precis alla! Dom verkligen typ hata mig för att jag gillade han.. till och med lärarna och ah alla. Och sen efter en vecka eller så.. kommer det liksom en efter en och ba.. ehm.. justin bieber är ju faktiskt bra.. sen kom det ännu mer GOOOSH JUSTIN BIEBER ÄR BÄST.. sen så kom det ännu mer JUSTIN BIEBER ÄR BARA MIN?!! man bah? ursäkta för en vecka sen var han ju en bäver bög? asså jag fattar inte själv grejen?! Dom som hatade mig mest liksom kommer nu och ska börja ''bråka'' med mig nu om vems han är nu.. Haha asså jag tycker det är så himla kul bara. Liksom på en vecka så är han doms största idol och veckan innan var han doms värsta ..? asså ja, de är lite galet.. Jag vet jag blev väldigt snabbt huligan i han också så där helt random.. men grejen är att jag har aldrig tyckt han har varit dålig. jag har alltid tyckt om han! men kanske bara inte lika mkt som jag gör nu... haha hur som helst. Han är min. och ni andra som ''älskar'' han.. FUCK YOU ALL. he is mine.

Outfit

Tröja- H&M
Linne- JC
Tights- BikBok
Skärp- (?)

Dag 23

Dag 23 - En bild som är tagen i staden där jag bor
(Dag 23 - En bild som är tagen i staden där jag bor)

he makes me smile

Jag tvingar dig inte att älska mig. Jag tvingar dig inte att drömma om mig. Men låt mig iaf få älska dig. Låt mig få drömma om dig.

she is beutiful

Förlåt för att jag inte skrev så mycket igår, men jag har faktiskt anledningar! för det första så var jag ute låst i flera timmar.. för att min syster och jag bråka och då tänkte jag vara lite smart att sno hennes kläder och slänga det i vattnet.. men sen när jag kommer tillbaka så har hon låst in sig i huset och jag kommer inte in.. så jag fick vara där ute tills mamma och pappa kom hem. Sen så på kvällen var jag med malin. Vi hade askul, fast det hände en del läskiga saker.. usch! Men bilderna där uppe är iaf från igår, ska lägga in lite till bilder snart hade jag tänkt.. men först måste jag fixa mig. Ha de gött!

Dag 22

Dag 22 - En bild som är över 1 år gammal
(Dag 22 - En bild som är över 1 år gammal)
Herregud säger jag bara... lite smal jag var då.. och där var jag brunett också, fiiiiint ......... jag har förendrats en hel del.. tycker jag iaf. Vad säger ni?

sun

snigg cheey.
Nu har jag kommit ut ur duschen, och har sminkat mig lite och klätt på mig. Och sitter just nu ute och steker i solen och skriver en packlista till Grekland och lyssnar på jb ! :) Woho, i like it!  men nu så ska jag skriva klart packlistan och sen ringa malin! ni få ha en bra dag i det här härliga vädret. Puss

maajlin

Tjenare bloggen!
Nu så ska jag hoppa in i duschen lite snabbt och fixa mig. Sen så ska jag försöka mig på att sätta upp studsmattan, heeelt själv? om inte mamma eller pappa kan hjälpa mig. Haha, önska mig lycka till! Sen så ska jag kanske träffa bästavän. Kuligt! Men nu måste gå för annars så kommer jag stanna här framför datan hela dagen. See yah!
jag älskar dig . du betyder mer än vad du tror för mig bästavän<3

gullligt

aaw, gullig.

bäääst!


BÄSSSSST.

min största dröm

DET HÄR ÄR MIN STÖRSTA DRÖM ATT DET SKA HÄNDA MIG....... JAG BLIR SÅ AVENSJUK, SÅ JAG HÅLLER PÅ SVIMMA.. JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER!!! HAN ÄR... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH.... JAG BÖRJAR GRÅTA NU... JAG ÄLSKAR HAN. DET FINNS INTE ORD PÅ HUR MKT JAG VILL TRÄFFA HAN... JUSTIN BIEBER IN MY HEART<33333
ASSSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ........... JAG SKULLE KUNNA GÖRA ALLT FÖR ATT FÅ TRÄFFA JUSTIN BIEBER. HAN ÄR BÄST! INGEN FATTAR NOG HUR OTROLIGT MYCKET JAG GILLAR HAN! JUSTIN BIEBER ÄR  UNDERBARAST<3 ASSÅ, NÅGON SNÄLLARE PERSON ÄN HAN FINNS INTE... HAN LIKSOM ÅKER UT TILL FANS OCH ÖVERRASKAR DOM.. LIKSOM INGEN ANNAN KÄNDIS SKULLE TYP GÖRA DET.. ÅÅH HAN ÄR VÄRLDENS UNDERBARASTE KILLEN I HELA VÄRLDEN. HAN ÄR DEN FINASTE JAG VET<3

tävling

Jag är med och tävlar hääär :D om att vinna 1000kr på hm! var med du också :D
http://sepenteen.blogg.se/
http://sepenteen.blogg.se/
http://sepenteen.blogg.se/

Lov

Tjenare snyggingar!
Idag så har det varit en liten halv kaos dag i skolan.. eller iaf på morgonen. Orkar inte ta allt här. Men hur som helst. Nu är det lov, så nu slippar jag tänka på skolan! haha, jag kände mig lite mobbad idag, det var bara jag som inte visste att vi fick lov idag? jag trodde vi skulle gå imorgon ochså.. haha tänk om jag hade gått imorgon.. haha fett kul! Menmen, ikväll ska jag inte göra något speciellt, kanske ska vara med malin.. eftersom jag inte har träning idag.

jaja, ha det bra!

snyggingen jessica och jag förra året.
cpe bild btw.. ser ut som ett .. jag vet inte vad.


dag 21.

(Dag 21 - En bild jag tagit som betyder någonting)
..

Dag 18.. dag 19 osv..

Jag har missat några stycken av dom där dagar sakerna, så jag tar alla som jag har missat i ett inlägg nu ist!

(Dag 18 - En sak jag gör varje dag)
Jag vaknar, haha nej.. men jag vet inte.. jag hoppar över denna!
(Dag 19 - tre favorit smycken)
dom här får det nog bli:) tyvärr så är den ringen i mitten sönder... menmen!
Dag 20 - En bild som gör mig arg/ledsen
(Dag 20 - En bild som gör mig arg/ledsen)
min älskade lilla fjollan.. kommer aldrig glömma denna katt. hon var världens finaste. börjar alltid nästan att gråta när jag ser denna bild.

your words is my world.


The way you look at me makes me feel special.
I smile inside of me every time when I see you.
You are wonderful. You are not like everyone else.
You are special.

så snygg så jag dör

Min käre vän olivia lurade mig på gympan idag att hon hade biljetter till justin bieber och att hon fick bjuda med en kompis.. så jäkla irriterande.. tänk om det hade varit sant. jag drömde btw att mamma hade fixat biljetter till mig på en justin bieber konsär igår också... ååååh, det är så irriterande. jag börjar snart gråta. justin bieber är underbarast. världens snyggaste kille. jag smälter så fort jag ser han.

hahaahaha

Hej!
Idag var det en helt vanlig tråkig dag. förutom att efter skolan hade jag utvecklingsamtal.. Det gick verkligen inte bra. Jag har ig i engelska och dom fråga mig liksom om jag ville gå på sommarskola?! och då är det illa. Så jag sa självklart ALDRIG! så nu måste jag ist ta massa extra lektioner.. its suck! Annars då, så har jag minus g i allt.. suck!

Sen fick jag utskällningar på utvecklingssamtalet att jag bara tänker/pratar om justin bieber på lektionerna.. typ att den ända jag tänker på är han så jag inte kan koncentrera mig?! hahaha, jag tkr det var lite kul... men shit, han är min idol? vad ska jag göra! haha, jag måste bara berätta en liten rolig sak som jag kom på nu.. haha under mötet när vi håller på prata där om min engelska..

läraren- Kajsa du måste verkligen lära dig engelska för det är ett utav det viktigaste ämnen.. (helt seriöst)
jag- jaa..... det kan ju vara bra, när jag ska träffa justin bieber..
läraren- ...... KAAAAAJSA!! (suckar)
jag- vaddå?!

Sen efter fem minuter..

läraren- vad ska vi göra då för att förbättra din engelska?
jag- justin bieber kan lära mig :D
läraren- ..... KAJSA TA DET HÄR SERIÖST NU! (irriterat)
jag- förlåt.. (garvar)

HAHAHAHH! Okej, jag erkänner jag är besatt av justin bieber<3

Jag älskar dig.


Jag ska



något som jag ska i mitt liv, det är att träffa justin bieber. jag ska. jag svär. oavsett vad. jag ska. jag ska träffa han. han är den snyggaste i hela världen. nu låter jag säkert som ett besatt litet fan.. och det är jag också.. haha nejmen. jag ska det. det spelar ingen roll om jag missar något. han är min idol. helt seriöst. om jag hade varit en kille hade jag velat vara precis som han. men nu är jag ingen kille, så då får jag väl va hans flickvän, höhö! nej men helt seriöst. om jag vill något, då kan jag offra nästan allt. im in love with him<3


patetiskt


I'm tired of always getting stupid comments about myself. I hear it every day, just every day. it is enough now. I know I'm stupid. I know that I am not perfect .. I know. but am I really worthy to hear it every day? In these kinds of cases, I give up. I swear, I know who I am. I know when I make mistakes. I swear. You do not need to remind myself.

Outfit




Såg nu när jag kolla igenom bilderna att mitt linne hade åkt upp, så var tvungen att cencuera lite, (heter de så?) skitsamma..

Jacka- Veramoda
Linne-hm
Kofta-hm
Strumpbyxor-?
Skor-?

Usch, orkade inte klä på mig nått idag, så det blev detta! det blev nästan för varmt med dom där strumpbyxorna! Wiho, älska att det börjar bli sommar snart:D



Dag 17

(Dag 17 - Vad jag vill bli när jag blir stor)
Jag vill bli mycket när jag blir stor, men här är lite:
-justin biebers psykolog
-justin biebers bakrundsdansare
-frisör
-sminksak
aah, sen är det massa saker! :)

Dag 16

Dag 15 - Mina favorit dagar på året
(Dag 16 - Min favorit låt)
Om jag inte får välja alla justin bieber låtar så måste det nog vara...
Fix you-Coldplay
eller
Superbad-Travie McCoy
Båda två låtarna är helt underbara! båda är gamla, men jag har fortfarande inte tröttnat på dom.
höhö!

soooova

Nej nu måste jag faktiskt sova! jag ska upp klockan 5 imorgon bitti och så kommer moa och hämtar mig 5 i 6 ungefär.. Tänker sova i bilen och ha på mig mjukiskläder så det kanske resan dit går fortare, bra kajsa! Så nu ska jag ta bort sminket, osv! och sen lägga mig och kolla på lite justin bieber klipp och försöka sova. Godnatt
en bild jag tog här i veckan:)

Dag 15

Dag 15 - Mina favorit dagar på året
(Dag 15 - Mina favorit dagar på året)
Hmmm..  julafton, min födelsedag, midsommarafton och sånna där dagar.. Sen heela sommarlovet är ju favvosar :):) hehe!
gammal

Förlåt

Hej!
Nu tänkte jag skriva ett litet någolunda normalt inlägg.. Iaf ni får ursäkta för alla mina justin bieber inlägg hela tiden nu, men jag totallt avgudar han som ni kanske märker. Min största dröm är att få träffa han.. Haha, det går verkligen inte att sluta skriva om han. Nejmen nu så ska jag inte skriva mer om han, även fast jag vill. MEN jag mår iaf toppen och denna vecka har gått otroligt fort och det har rullat på. Vädret är ju underbart ute också, så det är najs! Och imorgon åker jag på träningsläger med gympan, vi är där hela helgen och vi ska träna typ över 10timmar på lördag och asmycket på söndagen också, gaaalet! Men det blir tyvärr inge bloggning skulle jag tro.. så idag måste jag gå och lägga mig tidigt för jag åker klockan fem i 6 imorgon bitti, FATTA!!! hur ska jag orka?! men nu måste jag packa, har inte ens börjat. Så ni får ha det bra! Puss
Två super snygga bilder som togs i veckan nångång :)

absolut den snyggaste jag vet.

jag svimmar snart. Justin Bieber är den snyggaste person i hela universium.

min älskling

Saker du kanske inte visste om min älskar justin bieber<333
♥ älskar när tjejer har på sig blått?
♥ Justin inte gillar när folk dömer honom när de inte ens känner honom?
♥ Pattie vill att Justin ska hitta en tjej som inte uttnyttjar honom för kändisskapet?
♥ Justin ibland är rädd att han ska trilla av scenen när han uppträder?
♥ 97% tjejer sa att de skulle gråta när Justin får en flickvän?
♥ När Justin var yngre så brukade han träna att säga "Vill du gå ut med mig" till sin vägg på sitt rum, och en gång kom hans mamma in?
♥ Justin tror på 'kärlek vid första ögonkastet' ?
♥ har sagt att om han grälar med sin flickvän och hon börjar gråta så skulle han bli tyst och hålla om henne♥ vill ha en tjej som kan förstå hans upptagna schema, hans fans och hans musikkärriär?
♥ vill ha en tjej som är lika romantisk som han själv är?
♥ känner sig ensam när han tittar på romantiska filmer?
♥ en gång twittrade; "What should I dream about?" men raderade det 5 minuter senare för att han fick för perviga svar? haha xD
♥ kallar sin mamma "sexy" eller "Patricia" när han försöker få hennes uppmärksamhet?
♥ vill ha med 25 lyckliga fantjejer på sitt 17-års party?♥ inte gillar tjejer som röker?
♥ älskar att sätta sin arm runt tjejer för att få dem att känna sig bekvämare?
♥ får dejta så länge det inte stör hans musikkarriär, enligt hans mamma? Älskar när en tjej håller honom i handen när de går?♥ använder solglasögon för att kunna checka in tjejer? ;)♥ har sagt att han aldrig skulle såra en tjej efter att ha sett vad hans mamma har gått igenom?♥ är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?♥ blir attraherad av långa ögonfransar och fina ögon på tjejer?
♥ biter sig i läppen när han ser en snygg tjej♥ Sa en gång: ”Jag bryr mig inte om min tjej är lite pervers, jag menar jag vill ju ha roligt med henne” hahahah
♥ Justin älskar när tjejer har på sig blått
♥ Justin inte gillar när folk dömer honom när de inte ens känner honom
♥ Pattie vill att Justin ska hitta en tjej som inte uttnyttjar honom för kändisskapet?
♥ Justin ibland är rädd att han ska trilla av scenen när han uppträder
♥ 97% tjejer sa att de skulle gråta när Justin får en flickvän
♥ När Justin var yngre så brukade han träna att säga "Vill du gå ut med mig" till sin vägg på sitt rum, och en gång kom hans mamma in
♥ Justin tror på 'kärlek vid första ögonkastet
♥ har sagt att om han grälar med sin flickvän och hon börjar gråta så skulle han bli tyst och hålla om henne
♥ vill ha en tjej som kan förstå hans upptagna schema, hans fans och hans musikkärriär?
♥ vill ha en tjej som är lika romantisk som han själv är?
♥ känner sig ensam när han tittar på romantiska filmer?
♥ en gång twittrade; "What should I dream about?" men raderade det 5 minuter senare för att han fick för perviga svar? haha xD
♥ kallar sin mamma "sexy" eller "Patricia" när han försöker få hennes uppmärksamhet?
♥ vill ha med 25 lyckliga fantjejer på sitt 17-års party?
♥ inte gillar tjejer som röker?
♥ älskar att sätta sin arm runt tjejer för att få dem att känna sig bekvämare?
♥ får dejta så länge det inte stör hans musikkarriär, enligt hans mamma?
♥ Älskar när en tjej håller honom i handen när de går?
♥ använder solglasögon för att kunna checka in tjejer? ;)
♥ har sagt att han aldrig skulle såra en tjej efter att ha sett vad hans mamma har gått igenom?
♥ är svag för tjejer som säger "please" och "peace out"?
♥ blir attraherad av långa ögonfransar och fina ögon på tjejer?
♥ biter sig i läppen när han ser en snygg tjej
♥ Sa en gång: ”Jag bryr mig inte om min tjej är lite pervers, jag menar jag vill ju ha roligt med henne”
oh my gosh! JAG ÄR FÖRÄLSKAD I HAN. INGEN ABSOLUT INGEN FATTAR NOG HUR KÄR JAG ÄR I HAN. Om det är någonting jag vill är livet, då är det att träffa han. Jag skulle göra ALLT för att få göra det. Justin Bieber in my heart<3

Dag 14

(Dag 14 - Tio saker jag gillar att göra)

1. Träna
2. Shoppa
3. Vara med kompisar
4. Skratta
5. Tävla
6. Åka utomlands
7. Kramas
8. Fota/stå framför kameran
9. Göra andra glada
10. Sminka mig/fixa håret på andra, och på mig själv.


Väääärldens bästa dag!

Oh my gosh! världens bästa dag! bästa vädret, bästa händelsen, bästa dagen helt enkelt! jag tror ni inte fattar hur överlycklig jag är från skala 1 till 10.. Jag återkommer om varför jag är så glad och om inlägget under. Herregud asså. Jag tror jag dör.

en glad jag.

Chocktillstånd

Jag måste drömma. Det här är för bra för att vara sant! jag försöker få mig att vakna, men det här är verklighet. Min största dröm kommer gå i uppfyllelse. Jag är chockad, så jäkla chockad. Det finns inte ord som kan beskriva min känsla inom mig. Seriöst, jag måste drömma. Det spelar ingen roll om det inte är det riktiga numret, men jag är nästan 100% på att det är det.. och om det inte är det, så vet jag att jag kommer få träffa han, snart! Det här är verkligen sjukt..! OH MY GOSH.

allmänt

Jag har lite sådär smått ångest just nu, för att imorgon så ska jag tydligen ha en redovisning på engelska om min prao.. och det fick jag reda utav jennifer nu liksom, kul! så det kommer ju gå som det går.. Sen så kom jag på nu att i helgen åker jag till gävle med ngf, ska bli otroligt kul! men har ångest för de med, för att allting kommer så fort nu och jag hinner knappt tänka.. så nu måste jag packa och tralala och planera.. oh jesus! Men jag försöker iaf hålla humöret uppe, genom att tänka på det possotiva. Blandannat att om någon timme kommer min älskade bästavän hem från barcelona, och att i sommar kommer min snyggaste justin bieber till svergie! Oh gosh, jag tror ingen fattar hur kär jag är i han! Han är min idol, och jag skulle kunna offra ett ben bara för att få träffa han.

Men nu måste jag hoppa in i duschen lite snabbt, och sen gå och lägga mig. Godnatt!

Justin Bieber


snyggare finns inte. im in love. JUSTIN BIEBER<3

PLUGGA






Jag vet inte hur länge jag har försökt pluggat nu.. ända sen när jag kom hem, tills nu! Jag har försökt allt, sätt på mig mjukisdress men det verkar ju inte funka.. sen satt jag på musik för att ''försöka'' bli koncentrerad, men det sluta alltid med att jag börja lyssna på justin bieber, sååå då börja jag kolla på maaaaaaaaaassa videoklipp på han, och så vipps försvann pluggandet i mitt huvud låångt bort.. det enda som finns i mitt huvud justin bieber... 

Menmen, nu så ska jag försöka ha lite justin bieber musik i bakrunden och plugga lite... hmm.. vi får se hur det går.. det slutar väl som vanligt.. Jag sitter och dreglar framför skärmen, och halvt dör? för att jag är så kär i han! Gosh. ÖNSKA MIG LYCKA TILL, DET KAN BEHÖVAS!


Dag 13

(Dag 13 - Min favorit film när jag var liten)

men herregud, jag har faktiskt ingen som helst aning! men några av mina favoriter skulle jag tro var pippi, barbapappa, karlsson på taket och dom där! Haha! Nejmen, jag har ingen aning faktiskt! Bröderna lejonhjärtat kommer jag iaf ihåg att jag tyckte den var aaaaasläskig! haha, gulligt! Men ja, det är väl dom där vanliga :)


Dag 12

Jag har helt glömt bort dom här dagar sakerna, så jag fortsätter där jag var..

(Dag 12- 3 bilder från när jag var liten)





Haha, den andra bilden.. förlåt matilda! men jag var tvungen! :D
Och den sista bilden, FETT SNYGGA BADKLÄDER.... hahahahaha!


MIN DAG I BILDER FRÅN IGÅR

HAHAHAHA! VAR BARA TVUNGEN ATT LÄGGA UPP DENNA! kolla hur jag ser ut! så små vi va!
Fotade inte så jätte många bilder igår, men fick några iaf! Tack för ännu en underbar kväll♥
Norrtälje gymnastik förening i mitt ♥

new stuff

Här är bilder på kläderna  mamma och pappa köpte till mig idag.. Eller ah jag valde dom betala! höhö! TACK IGEN♥ Sen köpte vi lite bra ha saker till mitt rum, lampar blandannat.
En vanlig myströja, den var så otroligt skön, så kunde inte låta bli! Från new yorker
Söt topp från New Yorker
Sött linne, men spets där bak på linnet och dragkedja där fram också från new yorker
bara vanlig tröja med två fickor där ifram! asskön! Från ginatricot
Jeansjacka, äntligen har jag hittat en.. har letat jätte länge efter en, och nu idag hitta jag en på MQ!:)
En dubbelring från kicks tror jag de va:) JAG ÄLSKAR RINGAR:)
en döskalle ring, me like! Från Kicks

Shopping å mysig kväll

Hej på er alla, nu är jag precis kommit hem från uppsala! Jag har shoppat med mina systrar och mamma och pappa! Vi åkte tidigt imorse, klockan 9 faktiskt om jag ska vara noga, så sen när vi kom fram så gick vi runt och kollade i affärerna.. hittade sjukt mycket men köpte inte allt, men det blev ganska mycket iaf! så mamma och pappa fick betala allt :) Taack mamma å pappa, ni är bäst!<3 Lägger upp bilder snart på det. Igår så hade ju tränarna fixat en överaskning till oss gymnaster, och överaskningen var att vi åt tacos och kolla på film i lommarskolan, det var verkligen aaaaasmysigt, Tack för den kvällen underbara ngf! haha det var lite roligt för att vi möttes ju upp vid busstationen, och då fick vi sätta på oss ögonblindar och hoppa in i tränarnas bilar så fick dom köra oss och vi hade ju fortfarande dom där sakerna över ögonen på oss, så de var verkligen aaaaaaaaasläskigt, och ah tillslut efter en stund blev allt svart, jag kom inte ihåg någonting.. Min hjärna slutade typ funka eller hur man ska förklara? det kändes som om jag svimma, fast att jag stog upp? asläskigt iaf. Så det var väldigt trevligt! Men nu så ska jag fota allt jag har köpt och lägga in bilderna från igår! Puss

Typ såhäääär snygg är jag efter denna långa dagen, usch!

fredag

Hej på er alla!
Nu så ska jag proppa i mig lite glass, hehe! sen så måste jag skynda mig och fixa mig för ikväll så ska jag till norrtälje med min gympagrupp, och vi ska hitta på nått som tränarna har hittat på, alltså tränarna har gjort en överaskning till oss gymnaster.. Vi vet inte någonting vad vi ska göra förutom att vi ska vara finklädda, hungriga och ha 20 kr med oss? Hmmm... jaja nu måste jag skynda mig, hejhopp!
men hej snygg... eller inte.

Händelserikdag

Jag säger bara omg vilken händelserikdag.. Det har hänt en hel del saker idag...... om det är bra eller dåligt det vet jag inte.. här är lite av allt som hänt idag.
- spolat ner min mobil i toaletten (no comments) jag är smart!
- varit utan ström i en heeeel timme
- gjort tuuusentals sandslott med småttingarna
- fått en del utskällningar på träningen, sorry allihopa.
- fått sand i hela mina skor
- fått sand i ögonen för att en liten tjej på dagiset kasta på mig (fast inte med flit men ah)
- en pojke på dagiset har sagt att han älskade mig idag, och jag har varit på dagiset i en vecka?! HAHA!
- haft en seriosslyyy snack om justin bieber med blandannat jasse, lisa åh felicia
- ätit pannkakor på 1 minut
- sprungit till bussen och nästan missat den..
- nattat små gullegrisar
Okej, det har var inte ens en tiondel av allt som hänt idag.. Och ja det där med mobilen, förvånade? jag säger ju det. JAG SKA INTE HA MOBILER!
nej, men nu så ska jag leta fram en ny mobil och sen hoppa in i duschen och lyssna på justin bieber och sen får jag inte glömma bigbrother! woho!

JUSTIN BIEBER ÄR BÄST!! jag läääängtar ihjääl mig!

jag är med och tävlar va det ni med!

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR PÅ sofiaaaaa.webblogg.se OM ETT VALFRITT SMYCKE FRÅN josign.se! Var med och tävla ni med!
För direkt länk till dit du anmäler dig tryck Hääääär

godmorgon

Nu drar jag ner till bussen! uppdaterar när jag kommer hem!
puss ♥

trööööööööööött

Hej!
nu har jag precis kommit hem från träningen.. ni anar inte hur trött jag har varit/är .. jag sov typ på träningen, det kan inte vara bra! Fyyy.. barnen på dagiset är bokstavligt galna! dom låter mig knappt gå på toa för att dom alla vill vara med mig hela tiden. Men vissa av dom är så gulliga att jag håller på dö, okej alla är gulliga men det finns några som stycker ut.. åh jag älskar barn! Så,  inte för att skylla på någon/några men det är faktiskt deras deras fel att jag är så här trött nu! Haha! nejmen nu så ska jag hoppa in i duschen sen tänker jag faktiskt sova.. Detta inlägg blev otroligt tråkigt nu, så vi hörs imorgon istället!


gammal bild som jag hitta på denna data 
två fina t

trötter


lillen

Kolla vad söt den här lilla plutten är, och den här fick jag sitta och gosa med hela förra veckan!
Tog en hel del bilder på henne, så ska lägga upp dom nångång!

min största rädsla ..

Hej alla sötisar!
Idag har jag varit på prao, och denna vecka är det dagis som gäller! Var ju på prao på frisör förra veckan, så nu blir det dagis som sagt denna vecka. Första dagen idag dåra, gick väldigt bra alla småttingar är sååå gulliga och hänger på mig stup i kvarten ..dom älskar mig.. sen jag kom dit har dom inte låtit mig gått iväg en ända stund.

Så allt gick bra förutom precis innan jag skulle gå...
Ni som känner mig rätt vet ju att min största rädsla (fobi) är maskar, jag är så rädd för maskar att pappa har fått hämta mig från bussen när det regnat ett antal gånger för jag har gråtit av rädsla.. jaja, som sagt jag hatar maskar och sen när jag sitter där vid ett bord ute idag, så kommer två tjejer fram med en bunke och jag frågar dom då vad dom har där i.. så jag kollar i den äckliga bunken och ser fullt med maskar i den.. ni kan ju tänka er hur fort jag sprang skrikandes därifrån.. och dom där tjejerna springer efter mig med bunken och jagar mig, och jag gråter och och kutar in och hämtar alla mina saker och säger till fröknarna att min buss går så jag halvt springer där ifrån ner till bussen fast det var en halvtimma kvar.. Usch! jag är mer än nånsin rädd för maskar nu tack vare de där, så fort jag ser nått som liknar en mask så får jag panik.. Bläää.. usch! Så ja, jag har haft en halv dålig dag idag..
Sen påvägen hem från bussen kom ante så jag prata med han lite och sen drog jag hem, och snart så ska jag dra in till norrtälje med mamma och möta upp ida..
Japp, nu blev det ett väääldigt långt inlägg, men jag kände att jag behövde skriva lite. Men nu måste jag fixa mig, vi hörs!






du. bara du.

I don't wanna lose You.
you are too important to be lost.


så fin låt

Usch, jag börja gråta när jag hör denna. Så oroligt fin låt!

våfflor

Nu har man pressat i sig 3 stycken våfflor, och magen är prottmätt och ser ut som en stor boll, haha! Tur att jag inte kan bli tjock för efter en timma eller så kommer den ha sjunkit ner till de normala.. Klockan 4 idag så börjar min träning iaf! skönt! jag orkar inte ligga och sega här hemma hela dagen! men innan jag åker och tränar så måste jag duscha och damsuga mitt golv. Så nu ska jag väl hoppa in i duschen, ha det bra!
Juste, jag ska framkalla några bilder sen också och sätta upp i mitt rum, najs!

Outfit

Magtröja- hm
Jeans- Bikbok
Halsband- ?

avslutningpresenter

Detta fick jag efter praoen!
Mousse *stavning*
Hårinpackning
Shampo&Balsam

Mycket bra saker måste jag säga, eftersom mitt hår ser ut som ett fågelbo.
Tack så mycket Irene och ni andra!

My heart is blind but I don't care.

En minut med dig är värd mer än tusen dagar utan din kärlek.

köpa? färg?

Jag funtar på att beställa hem detta utsöta linnet, men frågan är bara vilken färg? Vit eller Ljusbeige?

Shoppingsugen. nytt.

Godmorgon!
Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt idag är för att min pappa fyller år idag, så vi har grattat han nu på morgonen, Grattis igen världens bästa pappa!^^<3 så idag kommer det gäster hit skulle jag tro, men jag vet inte.

Och jag vill bara säga att jag är verkligen sjukt.. olydligt sjukt shoppingsugen! Jag får panik! hehe!
Jag har iaf fått hem min kameraväska nu, mamma hämtade ut den igår så jag ska ta kort på den idag så får ni se hur den ser ut. Och nu är ju min prao slut på frisören, så jag fick lite avslutningspresenter :D Så jag har lite att nöja mig med, men jag vill fortfarande shoppa! höhö!
Men nu så ska jag kolla på film, och slänga i mig lite frukost.HA EN BRA DAG!

..

Det kom som bara ett pang bom. Jag var lycklig. Tänk att en mening kan förstöra en hel kväll. IDIOT. Du är en stor fet idiot. Du är så jäkla osäker så att du måste klanka ner på andra. Du är så jäkla osäker. Jag tycker synd om dig. Men den meningen du sa, den tog slut på mina krafter helt. Jag vet jag borde inte lyssna på dig, det borde jag verkligen inte. Men, jag kan inte förstå hur man kan vara så dum i huvudet som du? I-D-I-O-T.

Outfit

Tröja- Ginatricot
Linne- JC
Jeans- Bikbok

RSS 2.0